Kinderen aan meer Vacansoleil

Plezier verzekerd

ERGO Verzekeringen


Plezier verzekerd met een goede verzekering!

Op vakantie gaan is een welverdiende, waardevolle investering. Daar wilt u onbezorgd van genieten, en daarom zijn er verzekeringen.

Een annuleringsverzekering voor wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren, en een reisverzekering voor financieel ongemak of snelle en accurate hulp wanneer dat nodig is.

Vacansoleil heeft gekozen voor ERGO Verzekeringen, dé reisverzekeraar in Europa. Wij hebben met ERGO Verzekeringen een verzekering ontwikkeld die precies op de vakanties van Vacansoleil is afgestemd.

Europeesche Verzekeringen Vacansoleil

 

 

Deze annuleringsverzekering is uiterst compleet en kent ook een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.

  • Vergoeding van annuleringskosten: als u genoodzaakt bent de reis uit te stellen of zelfs te annuleren.
  • Vergoeding van niet-genoten vakantiedagen: ook dekking tijdens de vakantie als u plotseling naar huis moet terugkeren of in het ziekenhuis moet worden opgenomen.

De premie bedraagt 5 % van de reissom.

Klik hier om de voorwaarden van de annuleringsverzekering te downloaden:

Annuleringsverzekering

 

De Reisverzekering

Compleet en onmisbaar: dat is deze reisverzekering. U bent daarmee in heel Europa verzekerd tegen risico’s. En dan is het wel zo prettig dat er op onvoorziene momenten iemand voor u klaar staat. Niet alleen bij financieel ongemak, maar ook met snelle, accurate hulp wanneer dat nodig is. En dat is precies wat ERGO Verzekeringen voor u doet.

De reisverzekering bestaat uit een pakket dat even compleet als onontbeerlijk is.

Dit pakket bestaat uit:

  • Bijstand personen
  • Medische kosten
  • Reisongevallenverzekering
  • Bagageverzekering
  • Telefoonkosten met onze dienst bijstand
  • Depannage voertuig

 

Premie per nacht en per verblijf:

Stacaravan: € 8,50
Bungalowtent: € 8,50 
Staanplaats: € 8,50

Inclusief bijstand eerste voertuig. De verzekering gaat 1 dag voor uw vakantie in en eindigt ook 1 dag later. Deze twee extra dagen zijn gratis meeverzekerd.

Wanneer u tijdens uw reis problemen krijgt kunt u wereldwijd een beroep doen op de hulplijn van ERGO Verzekeringen die dag en nacht voor u klaarstaat. De medewerkers staan u met medisch advies bij en kennen de weg naar de juiste artsen of ziekenhuizen in uw vakantieomgeving. Ook voor hulp bij pech of ongeval staat de hulplijn van ERGO Verzekeringen u - gewoon in het Nederlands - graag en deskundig te woord.

Klik hier om de voorwaarden van de reisverzekering te downloaden:

Reisverzekering

 

Schade Logies Verzekering

Mocht u of uw kinderen per ongeluk iets beschadigen in uw vakantieverblijf, dan biedt deze dekking de uitkomst. De dekking omvat:

  • schade aan uw gehuurde verblijf en de inboedel.
  • schade aan de deur van het verblijf of schade aan de kluis indien deze moet worden opgebroken als gevolg van het verlies van de sleutel.

De tussenkomst wordt verleend als u als verzekerde aansprakelijk bent en de schade minstens € 25,00 bedraagt. De maximale uitkering bedraagt € 2.500 per huurovereenkomst. De premie bedraagt 1,75% van de huursom.

 

Klik hier om de voorwaarden van de schade logies verzekering te downloaden:

Schade logies verzekering