Familie aan strand Vacansoleil

Verzekeringen

U geniet pas écht van uw vakantie als alles goed geregeld is. Ga zonder zorgen op pad met een reis- en annuleringsverzekering. En reis nóg relaxter met een overnachting onderweg.

Verzekeringen

 

Een goede reis- en annuleringsverzekering is essentieel als er onverhoopt iets gebeurt. Kan uw vakantie niet doorgaan? Moet u halverwege naar huis? Is uw bagage kwijtgeraakt of gestolen? Of komt u onderweg met pech langs de weg te staan? Met een goede reis- en annuleringsverzekering kunt u financiële teleurstellingen voorkomen.

Vacansoleil heeft gekozen voor ERV Verzekeringen, dé reisverzekeraar in Europa. Wij hebben met ERV Verzekeringen een verzekering ontwikkeld die precies op de vakanties van Vacansoleil is afgestemd.


 


Is de reis naar uw bestemming te lang om in één keer af te leggen? Breek uw rit in tweeën en boek een overnachting onderweg. Dan verblijft u bijvoorbeeld een nachtje op een camping in Frankrijk of Oostenrijk. En rijdt u de volgende dag weer fris en uitgerust naar uw vakantieadres.

Op uw camping onderweg? Daar duikt u in het zwembad en neemt u uitgebreid de tijd voor het diner. Uw vakantieavontuur is begonnen!

Campings onderweg