De vakantieverhalen

De vakantiegangers aan het woord...

Wij, de Wings, zijn op vrijdag 20 juli vertrokken naar Italië. Wij hebben een overnachting gehad in een hotel in Oostenrijk. 's Morgens opgestaan en ontbeten, daarna doorgereden naar Italië. Wij kwamen rond negen uur 's avonds aan op onze camping. Toen de caravans ingedeeld en kamers klaargemaakt. Om half elf een broodje knak gegeten en toen gingen de meesten naar bed. 's Morgens uitgeslapen en lekker op de camping gebleven, gezwommen in het meer en op een boot in het meer. Verder nog de camping verkend. Toen zijn we op de camping gaan uit eten. Toen nog even gezellig samen zijn.

's Morgens weer uitslapen. Toen weer op de camping gebleven, gezwommen in het zwembad: een lekker rustige dag. 's Avonds voetbal gekeken. De volgende dag vroeg opgestaan en naar een markt geweest. Het was leuk en druk. Volgende dag naar een stad geweest en gaan winkelen. Nog een lekkere bbq gehad en nog een dag zelf gekookt. Ik heb een hele leuke vakantie gehad in Italië. Volgend jaar gaan we er weer een leuk kamp van maken.
Anouk Lenssen

Het is erg super leuke vakantie en het was heel gezellig met onze Wings groep. Dit is mijn 2e jaar het bevalt me echt kei goed. Ook de caravan bevalt best goed.
Gloria

Wings bestaat al twintig jaar en het is heel erg leuk.
De leden zijn ook toffe meisjes en jongens.
De leiding is ook wel leuk en lief. Het is echt wel tof om erbij te horen
Een hele leuke groep is het!

Rowena Giesen

We zijn vrijdag 20 juni, op mijn verjaardag, vertrokken. Na een lange, vermoeiende busreis in Oostenrijk aangekomen om te overnachten. Daar heerlijke schnitzel met friet gegeten. Zaterdag vroeg uit de veren voor een 2de dag in de bus en genoten van mooie uitzicht.

De eerste dag op de camping hebben we veel gezwommen. De 2e dag weer lekker gezwommen. De 3e dag 's morgens naar een erg leuke en gezellige markt en daarna lekker gedaan waar we zin in hadden. De 4e dag met de bus naar Verona en daar geschuild voor de vele regen en gewinkeld. Daarna naar een groot winkelcentrum gereden om daar weer lekker te winkelen. De 5de dag naar Venetië geweest: erg mooi en indrukwekkend. Daar op de boulevard heerlijk pizza en ijs gegeten.
De laatste dag lekker op ons gemak alles weer inpakken en zwemmen of met onze boot het meer op.

Vacansoleil, bedankt voor deze toffe vakantie!
Sandra Heuvelmans

Zaterdag om 21 uur aangekomen in Italië. De meesten waren erg moe.
De bagage uitgeladen en daarna waren de broodjes met knak al klaar. Daarna was ik naar bed gegaan.

Zondag: Om 7.00 uur al wakker, maar goed uitgerust na twee lange busdagen en een overnachting in Oostenrijk. We hebben lekker gezwommen in het Gardameer, genoten van de zon en het uitzicht. Daarna pootje baden aan het zwembad.en heerlijk op het terrasje gezeten. Daarna zijn we uit gaan eten op de camping. Ik had spaghetti carbonara, en dat was lekker. Ik ben op tijd naar bed gegaan want ik had de slaap hard nodig.

Maandag: maandag hadden we een gezellig dagje op de camping. We hebben eerst met z’n allen ontbeten en toen zijn we even bij het meer gaan kijken, waarna er al een paar een frisse duik namen. Daarna ben ik nog bij het zwembad gaan zitten. En ook ik heb een duik genomen. Daarna zijn we nog met zijn allen naar het wk voetbal gaan kijken. Het ging niet zo goed de eerste helft. Maar daarna werd het toch nog 2-0 voor Nederland. Een paar mensen keken niet mee, maar toen we terug kwamen was de hele afwas al weggewerkt. Goed bezig dames!

Dinsdag: weer met met de hele groep gegeten. Daarna gingen er een deel naar het meer, en een deel naar het zwembad. In het zwembad hebben we veel lol gehad. Toen gingen we barbecuen s’avonds. Het was echt lekker gezellig om samen te zijn.
Jammer van de regen en onweer, maar daar trokken we ons niks van aan.

Woensdag: gezellig ontbeten met twee groepjes, dat was gedaan vanwege het slechte weer. Toen zijn we naar Verona geweest met hele mooie huisjes en oude gebouwen. Daar zijn we in een Disney winkel geweest. Daarna zijn we nog naar een overdekt winkelcentrum geweest . Toen we weer terug op de camping kwam mochten we koken. Ieder groepje had wat anders bedacht. Daarna nog gezellig op de veranda bij Nina zitten kletsen en lachen met z’n alle tot bedtijd.
Yvonne Deckers