Jubileum in Italië

De aanvraag van Wings

Begin 2013 kreeg de Foundation de volgende aanvraag:

“Mijn naam is Judith en ik ben sinds 2006 werkzaam binnen de Wings, een activiteitengroep voor mensen met een verstandelijke beperking. In 2014 vieren wij ons jubileumjaar. Wij willen dit heel graag vieren, bij voorkeur op een camping in Italie.  Kunnen jullie ons helpen?”

Na een aantal ontmoetingen met het bestuur van deze activiteitengroep heeft de Vacansoleil Foundation besloten de aanvraag te honoreren.

Reactie bestuur van Wings:
“Dankzij de Vacansoleil Foundation konden wij vorig jaar de leden van Wings vertellen dat wij in 2014 Italië gaan bezoeken. Dat was natuurlijk een grote verrassing!

Mogen wij de Foundation hartelijk bedanken voor deze prachtige vakantielocatie in Italië.
De leden van Wings verheugen zich er enorm op en de datum van vertrek komt steeds dichterbij. Het duurt niet lang meer voordat wij met onze groep op pad mogen met de bus . We zullen de prachtige t-shirts van de Vacansoleil Foundation dragen naar het zonnige Italië.
Als vereniging zijn wij hartstikke blij dat jullie dit voor ons mogelijk maken.

Leiding excursiegroep Wings”

Hieronder een reactie van één van de deelnemers toen bekend werd gemaakt dat de groep naar Italië gaat:

“Toen ik hoorde dat we naar Italië gaan vond ik dat heel erg leuk. Het is een vakantie die buiten onze buurlanden ligt. Het feit dat deze vakantie gesponsord wordt door de Vacansoleil Foundation is helemaal geweldig. Super dat we de caravans van Vacansoleil mogen gebruiken om de vakantie in door te brengen. “
R.D.

Dit project kwammede tot stand door de medewerking van Express print uit Eindhoven. Zij hebben de shirts voor de Wings-leden kosteloos bedrukt.