Vacansoleil Foundation

Vacansoleil Foundation

Vacansoleil Foundation

We zijn er trots op de wereld te laten weten dat Vacansoleil haar eigen Foundation heeft!

De stichting is in het leven geroepen door de directie van Vacansoleil. Daar kwamen op regelmatige basis ondersteuningsaanvragen binnen om mensen, die in minder fortuinlijke omstandigheden leven, bijvoorbeeld een fijne vakantie aan te kunnen bieden. Er was echter nog geen duidelijke structuur met betrekking tot de aanvragen en de honorering ervan, en daarom hebben we in 2012 de Vacansoleil Foundation opgericht; een stichting die onafhankelijk van Vacansoleil en met een eigen bedrijfsplan en begroting zal opereren.

Op dit moment komen onze middelen uit eigen geledingen zoals het bedrijf, de medewerkers en goede relaties. Zo houden we de regie zelf in handen, want we zijn absoluut tegen strijkstokpolitiek. Alle inkomsten van de Vacansoleil Foundation gaan naar het goede doel en zowel de bestuursleden als de werkende leden doen hun werk vrijwillig.

Kleinschalige projecten

In de projecten die wij aangaan wordt nadrukkelijk aansluiting gezocht met onderwerpen die bij Vacansoleil passen en die kleinschalig zijn. Wij willen een project van begin tot eind ondersteunen en laten volgen door onze donateurs. Wij streven ernaar om zo transparant mogelijk te zijn.