Gezin Waterglijbaan Vacansoleil

En wat betekenen die pictogrammen bij de campings?

Sport-TV op de camping

tv-sport-2013.png
U bent dan wel op vakantie, maar dat belangrijke sportevenement (WK voetbal, Wimbledon, Formule 1, Tour de France, Giro d'Italia, Vuelta in Spanje) wilt u natuurlijk niet missen. Vaak is een televisie uitzending op de camping ook gezelliger dan thuis. Veel campings hebben hiervoor speciale ruimtes, soms zelfs met extra grote schermen. Of het nu een uitzending van een voetbal- of wieler evenement is of een formule-1 race, als bij uw favoriete camping dit pictogram staat hoeft u er niets van te missen.

 

Airco in uw stacaravan

airco-2013.png  
Een comfortabele stacaravan betekent bij Vacansoleil ook een aangenaam binnenklimaat. Steeds meer stacaravans worden daarom uitgerust met een airconditioning. U herkent de campings waar accommodaties met een airco worden aangeboden aan dit pictogram. Soms moet u voor het gebruik van de airco een toeslag betalen. Als dit het geval is, ziet u dat bij de bijzonderheden in de prijstabel (op de campingpagina).

Animatie voor iedereen

200x66-ct-logos.jpg

Op bijna alle door Vacansoleil geselecteerde campings wordt een animatieprogramma aangeboden. Vacansoleil biedt op een geselecteerd aantal campings een eigen professioneel animatieprogramma voor diverse leeftijdsgroepen aan. Camping Kids voor kinderen van 4 tot 12 jaar, CampingForYou! voor tieners, Camping Family voor het hele gezin en Camping Adventure voor wie van actie en het echte buitenleven houdt. Campings met zo'n programma zijn herkenbaar aan het speciale pictogram.

 

Geschikt voor rolstoelgebruikers

rolstoel-2013.png  
Campings met aangepaste voorzieningen voor rolstoelgebruikers krijgen een speciaal pictogram. Wij kijken daarbij niet alleen naar de inrichting van de toilet- en douchecabines, maar ook naar zaken als vrije ruimtes, hoe de deuren opengaan en of er traptredes zijn. En natuurlijk bekijken we de toegang tot het (zwembad)terras en het restaurant. Op camping Le Château de Galaure (Drôme,Frankrijk) heeft Vacansoleil een aantal stacaravans die speciaal zijn aangepast voor rolstoelgebruikers. Alle Navajo-tenten zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Alle overige tenten hebben alle minimaal 1 of meer treden om binnen te komen en zijn derhalve niet voor elke rolstoelgebruiker geschikt.

Fietsen vanaf de camping

fiets-2013.png  
Campings die fietsliefhebbers veel te bieden hebben zijn herkenbaar aan dit pictogram. Vacansoleil heeft voor u een aantal campings geselecteerd die voldoen aan de volgende voorwaarden:

            - In de directe omgeving zijn aantrekkelijke fietsroutes
            - Op de campings zijn fietsroutekaarten verkrijgbaar
            - Fietsverhuur ter plaatse of in de directe omgeving

 

Babypakket

babypakket-2013.png  
Ziet u dit pictogram bij een camping staan? Dan is er een speciaal samengesteld babypakket beschikbaar. Bestaande uit: een kinderbedje, een kinderstoel en een babybadje. U reserveert dit pakket direct tijdens uw boeking. Dat scheelt veel gesleur met bagage én alles wordt voor u in de accommodatie klaargezet. Reserveer het babypakket direct tijdens uw boeking, want op=op! De kosten kunnen variëren per camping.
Belangrijk: het babypakket is exclusief lakentje en dekentje. U dient dit zelf mee te nemen. Het matrasje van het bedje is dun. Veel gasten nemen daarom een eigen matrasje mee. Wilt u weten waar het bedje komt te staan? Of heeft u andere vragen? Neem gratis contact met ons op via 070/211.212 (€ 0,30 per minuut).

Vacansoleil medewerkers op de camping

personeel-2013.png   

In het hoogseizoen -en vaak ook in het laagseizoen- staan er hier Vacansoleil medewerkers voor u klaar. Zij zijn uw vakantie-assistenten op de camping. U herkent ze aan de blauw-gele shirts. Én aan hun vrolijke lach. Heeft u een vraag? Zij helpen u graag.

 

Linnenpakket

p-bedlinnen_fb_thumb.png  
Bij deze camping is het mogelijk een linnenpakket en/of handdoekenpakket te huren. U kunt deze, heel eenvoudig, direct online bijboeken. Dit is echter alleen mogelijk wanneer u tot max. 5 tot 2 weken voor vertrek boekt.

WiFi zone op de camping

wifi-2013.png  
Altijd online met uw smartphone, tablet of laptop. Dat wilt u ook op de camping. Dat kan, want steeds meer campings hebben wifi-hotspots. U herkent deze campings aan het wifi-pictogram. Houd er rekening mee dat deze service is niet altijd gratis is en dat de kwaliteit van wifi op vakantiebestemmingen soms minder goed is dan u thuis gewend bent. Dit varieert per camping. Er zijn campings met alleen wifi-ontvangst op centrale plaatsen op de camping. Soms kunt u maar met één toestel tegelijkertijd inloggen. 

Eindschoonmaak

p-schoonmaak_fb_thumb.png  
Geen zin om uw accommodatie aan het einde van uw vakantie schoon te maken? Hier kunt u de eindschoonmaak overlaten aan het lokale beheer op de camping. U kunt deze service direct online bijboeken. De kosten verschillen per accommodatie en per camping.