Vacansoleil Magazine

Brugge, 16 januari 2017 - Sedert december 2016 biedt Vacansoleil nu ook een online vakantieplatform aan waar er allerhande inspirerende content ter beschikking komt voor iedereen ter voorbereiding van hun camping-vakantie.

‘Content is King’

Content wordt steeds belangrijker en zeker in de reiswereld, waar mensen voortdurend op zoek zijn naar allerhande inspiratie en tips voor een volgende vakantie. Omdat de Vacansoleil website momenteel vooral dienst doet als boekingsplatform en minder als inspiratie-kanaal, wil men nu een bijkomend kanaal aanbieden met allerhande interessante content voor de vakantieganger op zoek naar brede informatie en inspiratie.

Online brochure

Het Internet staat er vol van, websites over vakantiebestemmingen, de beste reistips, vakantiefora,.. en dan hebben we het nog niet over de ‘blogs’ die tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond springen. In een jaar tijd is het aantal reisbloggers wellicht verdubbelt in België. En Vacansoleil, marktleider in luxe campingvakanties, wil daarmee de boot niet missen. Voor het 2de jaar op rij wordt er geen Vacansoleil brochure meer op de markt gebracht, het world wide web heeft dan ook zoveel meer mogelijkheden, denk maar aan video, virtual tours, live events en alles kan altijd up-to-date gehouden worden.

Vacansoleil Magazine

Het Vacansoleil Magazine heeft veel weg van een blog, waarbij er heel wat verhalen voor en door onze klanten, reviews van professionele schrijvers/bloggers, alsook interessante tips van eigen medewerkers en experts uit de sector te vinden zijn.

Directeur Vacansoleil België/Frankrijk Pierre Fivet: “Maar het moet meer zijn dan enkel maar een blog, met naast tekst ook veel beeld en videocontent.  Het moet een gezellig platform zijn waar de klant het jaar rond relevante informatie kan terugvinden in de zoektocht naar zijn/haar volgende vakantie. “ 

Vacansoleil is vastberaden hiermee een meerwaarde te bieden aan hun bestaande klanten, alsook nieuwe potentiële klanten. Bovendien is het handig platform voor klanten die hun reisverhaal met Vacansoleil op deze manier kwijt willen. Daarnaast moet het vooral ook een interactie-kanaal worden waar mensen hun vakantie-ervaringen kunnen delen, want de authenciteit van klantenbeoordelingen zijn erg vaak cruciaal in de beslissing voor een vakantie.

Ontdek het Vacansoleil Magazine