Camping Le Ty Nadan (Bretagne) overgenomen door Iris Parc, geprivilegieerde partner van Vacansoleil

Camping Le Ty Nadan, een vijf sterren camping met 350 plaatsen in Bretagne, is overgenomen door campingketen Iris Parc. Voor de gasten verandert voorlopig alleen de naam - Iris Parc camping Le Ty Nadan - al heeft Iris Parc grootse toekomstplannen. 

De in 1980 opgerichte familiecamping staat bekend als één van de mooiste campings van Zuid-Bretagne. Iris Parc Le Ty Nadan bevindt zich op de gemeente van Locunolé en het riviertje de Ellé doorkruist de prachtige, groene camping. De camping heeft schitterende voorzieningen, waaronder verwarmde binnen- en buitenzwembaden, waterglijbanen en een uniek aanbod van sportieve en avontuurlijke activiteiten op en om het campingdomein. Op de camping is een supermarkt, een gastronomisch restaurant, een bar en een snack annex pizzeria. 
 
Toekomstplannen

De uitbreiding van het aantal luxe tenten en stacaravans alsook het aantal kampeerplaatsen en de ontwikkeling en modernisering van de centrale faciliteiten staan hoog op de agenda van de algemeen directeur van Iris Parc Erwin Merkx. Daarnaast is het de bedoeling om de openingsperiode van Iris Parc Le Ty Nadan vanaf 2018 met een paar maanden te verlengen.
 
Camping Iris Parc le Ty Nadan heeft recentelijk nog een aantal prijzen en onderscheidingen gewonnen waaronder ANWB Top camping 2017, ADAC Superplatz 2017, The Guardian 20 Best Family Camp Sites in Europe en door Michelin beoordeeld als kindvriendelijke camping. 

De camping gaat dit jaar open op 24 mei. Alle activiteiten en services zijn dan ook open, inclusief het uitgebreide en gratis animatieprogramma van Iris Parc voor de hele familie en alle leeftijden (Camping Kids, Camping Family en Camping for You). 

De Iris Parc formule
Camping Iris Parc Le Ty Nadan is de vijfde camping in de Iris Parc keten. over de camping.


Over Iris Parc
Iris Parc is in 2003 ontstaan als een zelfstandige campingformule in nauwe samenwerking met Vacansoleil Camping Holidays. De ambitieuze keten is op dit moment eigenaar van 4 vier- of vijf sterren campings in Frankrijk (Le Chêne Gris bij Parijs, Le Grand Dague in de Dordogne, Le Château de Galaure in de Drôme en Le Ty Nadan in Bretagne) en 1 vijf-sterren camping in Luxemburg (Birkelt). Het hoofdkantoor van Iris Parc is gevestigd in Amsterdam. Elke Iris Parc camping dient aan hoge kwaliteitseisen te voldoen op het gebied van accommodaties, faciliteiten, recreatie, animatie, horeca en infrastructuur. Omdat Iris Parc de campings in eigen beheer exploiteert, kan de kwaliteit van de voorzieningen en de controle hierop gewaarborgd worden. Het aantal Iris Parc campings zal in de nabije toekomst veder groeien om aan de stijgende vraag naar accommodaties op kwaliteitscampings te kunnen blijven voldoen.