nw-temp-headers-news.jpg

Zomer 2016: Belg met de auto naar luxe campings in Frankrijk en Italië

Voor touroperator Vacansoleil Camping Holidays blijft de top drie van de meest geboekte reisbestemmingen dit jaar onveranderd. Daarbij zijn Frankrijk, Italië en Spanje nog steeds favoriet onder de Belgische campingliefhebbers.

Top 3 vakantiebestemmingen
Frankrijk, goed voor 59,6% van de Vacansoleil klanten, is dankzij de vele mogelijkheden nog steeds vakantieland nummer één onder de Belgen. Tijdens de zomermaanden kan men er volop genieten van zon, gastronomie, diversiteit aan landschappen en de Middellandse Zee. Frankrijk is bovendien ideaal voor een autovakantie. Ook Italië (nummer 2) met 26% en Spanje (nummer 3) met 9% blijven in de top-3 staan.

Belg kiest voor autovakantie en luxe camping
De wagen is en blijft een zeer geschikt middel om samen met het gezin op vakantie te gaan. Geen stress om en op de luchthaven. Met de auto is men vrij om te gaan en te staan waar men wil en daarbovenop heeft men meteen een goed vervoersmiddel ter plaatse. Met de auto op vakantie gaan is bovendien ook de beste manier om veel van een land te zien, want ook de reis naar de camping is een onderdeel van de vakantie.

De luxe campings van Vacansoleil bieden een zeer hoogwaardig en interessant product aan waar beleving en vrijheid voorop staan. Niet enkel het aanbod is toegenomen de laatste jaren, ook de kwaliteit van en de veiligheid op de campings is sterk geevolueerd. Denk maar aan meer en betere faciliteiten, vernieuwde zwembaden (met veilige kinderbaden), nieuwe accommodaties (waaronder ook glamping-stacaravans en safaritenten) en mooi afgebakende terreinen waar de ouders hun kinderen met een gerust hart kunnen laten spelen en zich laten uitleven.

Nu reeds hoogseizoenpromoties
Door een verandering in de bestemmingskeuze van de Europese vakantiegangers worden vakantielanden Frankrijk, Italië en Spanje populairder dan ooit en zijn heel wat verblijfsmogelijkheden nu reeds volboekt, waardoor er straks minder lastminute-promoties beschikbaar zullen zijn. De klanten die lang wachten om te boeken, riskeren daarmee straks geen plaats meer te hebben.
Vacansoleil heeft nu reeds sterke promoties staan voor de maanden juli en augustus. De eerste twee weken van juli en de laatste twee weken van augustus zijn daarbij erg voordelig, met daarbovenop gratis nachten bij Vacansoleil. Daarmee dient men niet te wachten op de lastminutes om de beste prijs te bekomen.
Zo is men zeker van een slimme koop, kan men zelf nog de reisperiode beslissen en hoeft men niet te vrezen voor een volboekte camping. Meer info