VacansoleilTube

Amateur-videobeelden campingvakanties Vacansoleil klanten

Een aantal enthousiaste families legden vorige zomer hun vakantie met Vacansoleil vast op video. Kijk en geniet mee van hun avonturen op onze topcampings. Wedden dat jullie ook meteen willen vertrekken?

 


Familie De Vadder – Vakantie camping Norcenni Girasole Club, Toscane, Italië

Familie De Vadder heeft de vorige zomer een super campingvakantie gehad met Vacansoleil. Een topvakantie met alle vrijheid. Zelf bepalen op welke dag van de week je arriveert, of je zelf wilt koken of liever uit eten gaat. Wat je wil, wanneer je wil.

Bekijk hier hun eigen videobeelden vanop camping Norcenni Girasole Club in Toscane in Italië.

 


Familie De Vusser - Vakantie camping Domaine de Gaujac, Languedoc, Frankrijk

Familie De Vusser had afgelopen zomer een super campingvakantie met Vacansoleil op één van de 450 campings in 16 landen. Strand, natuur, steden en natuurlijk altijd een zwembad. Voor ieder wat wils. Bekijk hier hun eigen videobeelden vanop camping en camping Domaine de Gaujac in de Languedoc in Frankrijk.

 


Familie Decock – Vakantie camping La Sirène, Languedoc, Frankrijk

Familie Decock heeft een super campingvakantie gehad met Vacansoleil. Ze verbleven op een topcamping met prachtige zwembaden, spectaculaire glijbanen, restaurants, wellness en animatie.

Bekijk hier hun eigen videobeelden vanop camping La Sirène in de Languedoc in Frankrijk.

 


Familie Geuens – Vakantie camping Altomincio Family Park, Gardameer, Italië

Een super campingvakantie met Vacansoleil voor de familie Geuens. Ze verbleven op een topcamping met een compleet ingerichte luxe stacaravan met eigen badkamer en toilet, echte bedden en eigen terras. De beste vakantie voor de beste prijs.

Bekijk hier hun eigen videobeelden vanop camping Altomincio Family Park aan het Gardameer in Italië.

 


Familie Put – Vakantie camping Le Pommier, Ardèche, Frankrijk

Familie Put had afgelopen zomer een super campingvakantie met Vacansoleil. Ze verbleven op een topcamping met prachtige zwembaden, spectaculaire glijbanen, restaurants, wellness en animatie.

Bekijk hier hun eigen videobeelden vanop camping Le Pommier in de Ardèche in Frankrijk.