Hond Vacansoleil

Op vakantie met uw huisdier

Uiteraard maakt uw lieve viervoeter ook deel uit van het gezin en wilt u hem of haar meenemen op vakantie. Op een groot aantal campings uit ons aanbod mag u uw huisdier gewoon lekker meenemen. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij deze campings in één overzicht geplaatst.

Sommige campings hebben een eigen beleid met betrekking tot huisdieren. Zo is er vaak maximaal 1 huisdier toegestaan en hanteren sommige campings een max gewicht van 6 kilo per hond. Huisdieren zijn nooit toegestaan in de ingerichte tenten. Wel in de stacaravans en op staanplaatsen. Let u dus goed op de getoonde bijzonderheden bij het boeken van uw camping.

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 25,-) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.