Jongentje met waterluchtband Vacansoleil

Belangrijke informatie kampeervakanties

Afstanden

Bij elke camping ziet u de plaats van bestemming en een kaartje met de afstand in kilometers vanaf Brussel, berekend over de snelste verbinding. Het is een indicatie om u een idee te geven van de te rijden afstand naar uw vakantiebestemming.

Aankomst- en vertrektijden

Doorgaans kunt u aankomen tussen 16.00 en 19.00 uur, en vertrekken tussen 8.00 en 10.00 uur. Afwijkingen zijn mogelijk – de exacte tijden staan op uw reisdocumenten. In Mediterrane landen is het gebruikelijk om middagrust te houden (meestal tussen 13.00 en 15.00 uur). In die tijd kunnen voorzieningen niet of beperkt geopend zijn. Dat geldt ook voor de slagboom of toegangspoort van de camping.

Op welke dag kunt u op de camping aankomen?

Volledige vrijheid. In het aantal dagen, in het aantal campings, en ook het aantal reisdagen kiest u zelf. Nergens vindt u zoveel mogelijkheden voor een optimale campingvakantie als bij Vacansoleil. U bepaalt zelf op welke dag van de week u aankomt. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat efficiency redenen ons dwingen dat wij u moeten verzoeken uw gewenste aankomst- of vertrekdatum te wijzigen. Omdat u niet per sé in het weekend hoeft aan te komen, hoeft u ook niet op drukke dagen te reizen. Bovendien kunt u over die reis zo lang doen als u zelf wilt. Ook voor een overnachting onderweg kunt u Vacansoleil inschakelen.

Hoe lang kunt u blijven?

Hoe lang u wilt blijven bepaalt u zelf, maar de meeste campings hanteren het systeem van een mimimum aantal overnachtingen. Dat betekent dat u een aantal nachten achter elkaar op de camping moet boeken. Meestal zijn dit minimaal 2 nachten in het laagseizoen en 4 in het hoogseizoen.

Hoeveel campings kan ik combineren?

Stel: u heeft drie campings uitgezocht, maar u kunt maar geen keuze maken omdat ze u allemaal even leuk lijken. Dat is toch geen probleem; U neemt ze gewoon alledrie. U kunt net zoveel campings combineren als u maar wilt. Als dat geen keuzevrijheid is...

Alleen reizende jongeren

De meeste campings in deze brochure zijn familiecampings, en daarom worden alleenreizende jongeren vaak niet geaccepteerd. Om problemen bij aankomst op de camping te vermijden vragen wij u om vóór het maken van de definitieve boeking contact met onze reserveringsafdeling op te nemen op telefoonnummer 070/ 211 212 (max. 0.3 euro per min.).

Vragen/opmerkingen ter plaatse

Indien u tijdens uw vakantie vragen of opmerkingen heeft over de accommodatie of over de camping dan kunt u daarmee allereerst terecht bij de receptie of, indien aanwezig, de    beheerder van Vacansoleil. Indien u ter plaatse niet tijdig of niet naar tevredenheid wordt    geholpen dient u volgens, conform de algemene voorwaarden van de geschillencommissie    reizen, direct telefonisch contact op te nemen met ons kantoor te Brugge. Zie hiervoor ook de informatie in uw reisdocumenten.

Vragen/opmerkingen na afloop van uw vakantie

Na thuiskomst ontvangt u per email een link naar een online Vacansoleil tevredenheidsenquête waarop u uw mening kunt geven. Wanneer dit niet volstaat, kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen met onze medewerkers op telefoonnummer 070/ 211 212 (max. 0.3 euro per min.) .