camping à propos de vacansoleil informations importantes paiement

Betalen

Alles is goed geregeld
Vacansoleil is aangesloten bij de ABTO, de Belgian Association of Belgian Tour Operators. Dit houdt een aantal bijkomende garanties voor u in. Alle leden passen immers de algemene reisvoorwaarden toe van de Geschillencommissie Reizen en zorgen ervoor dat hun activiteiten beantwoorden aan de verschillende normen van toepassing in België. Verder kunnen de aangesloten reisorganisaties de nodige waarborgen voorleggen inzake insolvabiliteit. Ze zijn allen verzekerd tegen financieel onvermogen via het Garantiefonds Reizen. Wie kiest voor een vakantie georganiseerd door een ABTO-tour operator kan er dus op vertrouwen dat hij met een vakbekwame partner op reis vertrekt. Niet alleen in België, maar ook op de vakantiebestemming zelf. Dat maakt Vacansoleil een zeer betrouwbare keuze. Zie ook www.abto.be. De activiteiten op de website van Vacansoleil.be zijn gecertifieerd door Safeshops.be met label #SLA20211, een garantie dat Vacansoleil in orde is met alle wettelijke bepalingen. 

Eenvoudig en veilig betalen

 

Betalen gaat eenvoudig en veilig. Reserveert u online, dan kunt u betalen via uw homebanking (Maestro kaart of Bancontact) of met uw kredietkaart (Visa of Mastercard). Boekt u telefonisch, dan ontvangt u een e-mail met daarin een link naar de vertrouwde omgeving van uw eigen bank of creditcard. Als u met creditcard betaalt, wordt het bedrag direct van uw creditcard afgeschreven.
Wanneer u een vakantie boekt, bedraagt het voorschot 30% van de reissom. Ongeveer 60 dagen voor de geboekte aankomstdatum ontvangt u een e-mail met een betaalverzoek voor het restantbedrag. Wanneer u binnen 60 dagen voor vertrek boekt, dient u het gehele bedrag in één keer te voldoen.

U kan de betaling overmaken t.a.v. Vacansoleil België B.V. in Brugge, onze bankgegevens zijn:

IBAN: NL09  RABO  0163  6847  74
BIC code: RABONL2U 

Gebruik alstublieft uw reserveringsnummer als betalingskenmerk bij de vrije mededeling.