camping à propos de vacansoleil informations importantes paiement

Betalen

Alles is goed geregeld
Vacansoleil is aangesloten bij de ABTO, de Belgian Association of Belgian Tour Operators. Dit houdt een aantal bijkomende garanties voor u in. Alle leden passen immers de algemene reisvoorwaarden toe van de Geschillencommissie Reizen en zorgen ervoor dat hun activiteiten beantwoorden aan de verschillende normen van toepassing in België. Verder kunnen de aangesloten reisorganisaties de nodige waarborgen voorleggen inzake insolvabiliteit. Ze zijn allen verzekerd tegen financieel onvermogen via het Garantiefonds Reizen. Wie kiest voor een vakantie georganiseerd door een ABTO-tour operator kan er dus op vertrouwen dat hij met een vakbekwame partner op reis vertrekt. Niet alleen in België, maar ook op de vakantiebestemming zelf. Dat maakt Vacansoleil een zeer betrouwbare keuze. Zie ook www.abto.be. De activiteiten op de website van Vacansoleil.be zijn gecertifieerd door Safeshops.be met label #SLA20211, een garantie dat Vacansoleil in orde is met alle wettelijke bepalingen. 

Online betalen
Ogone is een bedrijf dat onze online betalingen verwerkt. Via Ogone kunt u erop vertrouwen dat uw betaling snel wordt gedaan en dat uw gegevens veilig zijn.Verder is het een erg eenvoudige manier van betalen via uw bankkaart/kredietkaart.

Let wel
wanneer u een reservatie maakt binnen de 6 weken voor vertrek wordt gevraagd het hele bedrag in één keer te voldoen. Dit zowel voor telefonische reservatie als voor reservaties via onze website. Hierbij is de betaling met Visa/MasterCard/Bancontact/MisterCash verplicht.

Eenvoudig en veilig betalen
Indien u via internet een reservatie maakt kunt u kiezen voor volgende betalingsmethoden:

  • Via homebanking (Bancontact/MisterCash/Maestro)
  • Met kredietkaart (Visa/MasterCard)
  • Via overschrijving

Uw reserveringsbevestiging ontvangt u rechtstreeks via e-mail van zodra u de boeking gemaakt heeft.  Indien u de reservatie telefonisch maakt ontvangt u binnen de 24u na reservatie een bevestiging per e-mail met daarin een link om direct de betaling over te maken. 

Wij vragen steeds een voorschot van 30% van de reissom, dit is te betalen binnen de 7 dagen na de reservatie. Ongeveer 8 weken voor vertrek ontvangt u van ons een herinnering voor de saldo betaling. Uw voorschot kunt u ook online betalen op vacansoleil.be via kredietkaart Visa/MasterCard of Bancontact/MisterCash.

Overschrijving
U kan de betaling overmaken T.a.v. Vacansoleil Belgie Bvba, onze bankgegevens zijn:

IBAN:        NL09  RABO  0163  6847  74
BIC code:    RABONL2U

Wij vragen als vrije mededeling uw reservatienummer te vermelden.