camping à propos de vacansoleil informations importantes paiement

Betalen

Alles is goed geregeld
Vacansoleil is aangesloten bij de ABTO, de Belgian Association of Belgian Tour Operators. Dit houdt een aantal bijkomende garanties voor u in. Wie kiest voor een vakantie georganiseerd door een ABTO-tour operator kan er dus op vertrouwen dat hij met een vakbekwame partner op reis vertrekt. Niet alleen in België, maar ook op de vakantiebestemming zelf. Dat maakt Vacansoleil een zeer betrouwbare keuze. Zie ook www.abto.be. De activiteiten op de website van Vacansoleil.be zijn gecertifieerd door Safeshops.be met label #SLA20211, een garantie dat Vacansoleil in orde is met alle wettelijke bepalingen. 

Eenvoudig en veilig betalen

Reserveert u online, dan kunt u gemakkelijk en veilig betalen via de betaalpagina van Ingenico, een online betaalservice die voor ons de betalingen uitvoert. Op deze manier bieden wij de mogelijkheid om uw betaling te voldoen via Maestro, bancontact, Visa of Mastercard. 

Reserveert u telefonisch, dan ontvangt u een bevestiging via e-mail. Hierin vindt u dezelfde beveiligde betalingslink. 
Wenst u te betalen door middel van een overschrijving, dan kan dit ook. Onderstaand vindt u onze bankgegevens terug.

Gelieve uw reserveringsnummer te vermelden als tekst in het vrije invulveld. Zo kunnen wij ervoor zorgen, dat uw betaling meteen wordt gelinkt aan uw reservering. 

Bank: Rabobank
Bankrekeningnummer: NL09 RABO 0163 6847 74
Begunstigde: Vacansoleil België B.V.

Als u eerder dan 60 dagen voor uw aankomstdatum boekt, kiest u zelf of u op dat moment alleen het voorschot of het volledige bedrag in één keer betaalt. Dit voorschot bedraagt 30% van de reissom. Daarnaast betaalt u de reserveringskosten en de premie van de eventuele annuleringsverzekering. 

Als de prijzen van uw voorlopige boeking nog niet bekend zijn, betaalt u een voorschot van €300. Wanneer de prijzen bekend zijn, wordt dit bedrag verrekend met het definitieve voorschot van 30% van de totale reissom. 

Boekt u binnen 60 dagen voor uw aankomstdatum, dan betaalt u het volledige bedrag in één keer.