Jongentje met waterluchtband Vacansoleil

Belangrijke informatie kampeervakanties

Waarborgsom

Op de meeste campings betaalt u een waarborgsom voor het gebruik van de accommodatie en de inventaris. Het bedrag verschilt per camping. De hoogte van de waarborgsom en de wijze van betaling vindt u op de website. Dit staat per camping vermeld bij de accommodatieomschrijvingen. Deze informatie staat ook in uw reisdocumenten. Wanneer de accommodatie bij vertrek niet in dezelfde staat wordt achtergelaten als waarin deze is betrokken, kan (een deel van) de waarborg worden ingehouden.

Bijzonderheden

Op de camping pagina bij “accommodatie” ziet u een overzicht van de accommodaties op die betreffende camping en de daarbij horende bijzonderheden over de verschillende accommodaties, zoals afwijkingen ten opzichte van de standaard omschrijving. Indien van toepassing vindt u hier ook eventuele bijkomende kosten. Deze gegevens worden ook vermeld op onze website, tijdens het boekingsproces en op uw reisbevestiging.

Huisdieren

Bij elke camping staat vermeld of het is toegestaan een huisdier mee te nemen. In de prijstabel vindt u alle gegevens. Wat de kosten zijn, welke uitzonderingen er zijn en of campings een bedrag vragen voor extra eindschoonmaak. Een aantal campings laat huisdieren alleen buiten het hoogseizoen toe. In sommige stacaravans is een huisdier verboden. In een volledig ingerichte Vacansoleil bungalowtent is het zeker niet toegestaan. Indien u een staanplaats voor eigen tent of caravan boekt is het meestal wel mogelijk een dier mee te nemen. Ziet u dit bij boeking bij de bijzonderheden en ook op uw reserveringsbevestiging. In het buitenland is een geldig inentingsbewijs voor een hond verplicht.

Linnenpakket

Lakens, dekbedovertrekken en kussenslopen zijn meestal niet aanwezig in onze accommodaties. U dient deze zelf mee te nemen. Vaak kunt u (voor vertrek via Vacansoleil) wel een linnengoedpakket huren. Dekbedden/dekens en kussens zijn aanwezig in stacaravans, Glamping stacaravans en (de meeste) safaritenten. Dekbedden/dekens en kussens zijn niet aanwezig in bungalowtenten. U dient deze zelf mee te nemen. Voor sommige accommodaties en campings gelden uitzonderingen. Kijk in uw reisdocumenten, dan weet u precies hoe het in uw accommodatie geregeld is. U kunt natuurlijk ook even contact opnemen. Wij helpen u graag.

Eindschoonmaak

Meestal worden er geen kosten voor de eindschoonmaak in rekening gebracht indien de volgende gasten de accommodatie zonder verdere tussenkomst van het lokale beheer kunnen betrekken. Met andere woorden als de accommodatie proper en opgeruimd achter wordt gelaten. Indien er wel een verplichte eindschoonmaak van toepassing is ziet u dat in het accommodatieoverzicht van de camping van uw keuze, alsook op uw factuur en uw reisdocumenten. De eindcontrole wordt in uw aanwezigheid uitgevoerd door het lokale beheer op de aangegeven tijden. Wanneer u vroeger wenst te vertrekken zal de eindcontrole na uw vertrek plaatsvinden. In dat geval dient u zelf een afspraak te maken met het lokale beheer over de terugbetaling van de waarborg. Soms wordt door de camping namelijk standaard de waarborg ingehouden wanneer u buiten de aangegeven tijdstippen vertrekt. Op een aantal van onze campings is het mogelijk de eindschoonmaak door het lokale beheer ter plaatse te laten doen. Tegen betaling wordt de accommodatie bij vertrek voor u schoongemaakt.  Indien de eindschoonmaak bij boeking direct bijgeboekt kan worden, kunt u dit tijdens het boeken op de website zien, onder het kopje ‘Extra’s’. De kosten verschillen per accommodatie en per camping.

 

Aantal personen per accommodatie

U heeft de keuze uit verschillende accommodatietypen. Het ene type biedt ruimte aan 2 personen en het andere is geschikt voor vakanties met wel 10 personen. Wilt u het exacte aantal volwassenen en kinderen weten dat in uw gekozen accommodatie kan verblijven? U ziet dit aan het eerste pictogram achter het accommodatietype op de campingpagina. Let op: ook kleine kinderen en baby's worden als persoon meegeteld. Speciaal voor grote gezinnen hebben wij een selectie gemaakt van campings met Waikiki-stacaravans voor 7/8 personen. Deze luxe, comfortabele stacaravans zijn voorzien van 3 aparte slaapkamers en bieden voldoende ruimte voor het hele gezin. Consulteer de lijst met geschikte stacaravans.