Jongentje met waterluchtband Vacansoleil

Belangrijke informatie kampeervakanties

Waarborgsom

Het is gebruikelijk dat er door de lokale beheerder een waarborgsom verlangd wordt voor het gebruik van de accommodatie. Doorgaans ligt die tussen de € 50,- en €300,- (in euro's of de lokale valuta). Bij vertrek krijgt u dat bedrag dan weer terug wanneer de accommodatie na de eindcontrole in orde wordt bevonden. Denkt u er aan dat een waarborgsom meestal niet met een kredietkaart kan worden betaald. U kunt de details terugvinden op uw voucher.

Bijzonderheden

Op de camping pagina bij “accommodatie” ziet u een overzicht van de accommodaties op die betreffende camping en de daarbij horende bijzonderheden over de verschillende accommodaties, zoals afwijkingen ten opzichte van de standaard omschrijving. Indien van toepassing vindt u hier ook eventuele bijkomende kosten. Deze gegevens worden ook vermeld op onze website, tijdens het boekingsproces en op uw reisbevestiging.

Huisdieren

Bij elke camping staat vermeld of het is toegestaan een huisdier mee te nemen. In de prijstabel vindt u alle gegevens. Wat de kosten zijn, welke uitzonderingen er zijn en of campings een bedrag vragen voor extra eindschoonmaak. Een aantal campings laat huisdieren alleen buiten het hoogseizoen toe. In sommige stacaravans is een huisdier verboden. In een volledig ingerichte Vacansoleil bungalowtent is het zeker niet toegestaan. Indien u een staanplaats voor eigen tent of caravan boekt is het meestal wel mogelijk een dier mee te nemen. Ziet u dit bij boeking bij de bijzonderheden en ook op uw reserveringsbevestiging. In het buitenland is een geldig inentingsbewijs voor een hond verplicht.

Tuinmeubilair

Bij elke Vacansoleil accommodatie hoort een comfortabele tuinset met parasol. Standaard is elke stacaravan voorzien van een tuintafel met vier kuipstoelen en twee verstelbare stoelen. De tenten hebben dezelfde tuinset, plus een extra tafel (voor binnen of buiten). Sommige campings hebben extra luxe ligstoelen bij de accommodatie. Indien dit het geval is staat dit vermeld bij de bijzonderheden van de camping.

Linnenpakket

In de stacaravans zijn kussens en dekens aanwezig, in de bungalowtenten niet. Bedlinnen is in de meeste gevallen niet inbegrepen bij de huur van uw accommodatie.  Er zijn uitzonderingen; kijk daarvoor in de brochure/internet op de pagina van uw camping, onderaan bij "bijzonderheden".Op veel van onze campings is het mogelijk om bedlinnen via Vacansoleil te reserveren (meestal enkel telefonisch). Indien bedlinnen bij boeking direct bijgeboekt kan worden, kunt u dit tijdens het boeken op de website zien, onder de titel Extra’s. Telefonisch kunt u met ons contact opnemen op telefoonnummer 070/ 211 212. Indien u gebruik wenst te maken van deze service verzoeken wij u vriendelijk om hierover uiterlijk 2 weken vóór uw vakantie contact met ons op te nemen.

Aantal personen per accommodatie

U heeft de keuze uit verschillende accommodatietypen. Het ene type biedt ruimte aan 2 personen en het andere is geschikt voor vakanties met wel 10 personen. Wilt u het exacte aantal volwassenen en kinderen weten dat in uw gekozen accommodatie kan verblijven? U ziet dit aan het eerste pictogram achter het accommodatietype op de campingpagina. Let op: ook kleine kinderen en baby's worden als persoon meegeteld.

Speciaal voor grote gezinnen hebben wij een selectie gemaakt van campings met Waikiki-stacaravans voor 7/8 personen. Deze luxe, comfortabele stacaravans zijn voorzien van 3 aparte slaapkamers en bieden voldoende ruimte voor het hele gezin. Indien u met 7 personen bent, dient u telefonisch met ons contact opnemen op telefoonnummer 070/ 211 212 (max. 0.3 euro per min.) .

Eindschoonmaak

Aan het einde van uw vakantie dient u uw accommodatie schoon achter te laten. Zo kunnen ook de volgende gasten genieten van een schone accommodatie. De eindcontrole wordt in uw aanwezigheid uitgevoerd door het lokale beheer op de aangegeven tijden. 

Bij sommige campings worden er kosten voor de eindschoonmaak in rekening gebracht. Soms zijn de schoonmaakkosten verplicht. Er zijn ook campings waar u de eindschoonmaak kunt bijboeken. U hoeft uw accommodatie dan niet zelf schoon te maken. 

De schoonmaakkosten verschillen per accommodatie en per camping. De kosten staan vermeld in het prijsoverzicht. Indien u schoonmaakkosten moet betalen, ziet u dit ook op uw reserveringsbevestiging.