Jongentje met waterluchtband Vacansoleil

Belangrijke informatie campingvakanties

Algemene reisvoorwaarden

Hier kunt u onze algemene reisvoorwaarden lezen.

Icon Algemene voorwaarden (151,3 KB)

Boeken op internet

Verzakingsrecht bij boekingen via internet of telefoon
Overeenkomstig art. VI.53 12° van het Wetboek van Economisch Recht kan de consument het herroepingsrecht niet uitoefenen voor de terbeschikkingstelling van accommodatie anders dan voor woondoeleinden, vervoer, autoverhuurdiensten, catering en diensten met betrekking tot vrijetijdsbesteding, indien in de overeenkomsten een bepaalde datum of periode van uitvoering is voorzien.

Deze uitzondering voor de toeristische sector werd ingegeven door de specificiteit van de in deze sector geleverde diensten en is in overeenstemming met Europese richtlijn betreffende de verkoop op afstand, die eveneens een uitzondering voorziet voor diensten betreffende logies, vervoer, het restaurantbedrijf en de vrijetijdsbesteding. 

Klik hier voor belangrijke info over de verkoop op afstand en het verzakingsrecht. 

Eenvoudig en veilig betalen

Betalen gaat eenvoudig en veilig. Uw reserveringsbevestiging ontvangt u rechtstreeks via e-mail van zodra u de boeking gemaakt heeft. Deze reserveringsbevestiging telt tevens ook als factuur. Uw voorschot kunt u ook online betalen via kredietkaart Visa/MasterCard, Bancontact/MisterCash. Een overschrijvingsformulier voor het saldobedrag zal u niet meer ontvangen. U dient deze betaling zelf  uit te voeren op de vooropgestelde datum. Klanten die geen e-mailadres hebben opgegeven ontvangen deze reserveringsbevestiging per post.

Voor boekingen binnen de 6 weken voor afreis is de volledige reissom bij boeking verschuldigd. Bij online boekingen binnen de 3 weken voor afreis is betaling met Visa/MasterCard/Bancontact/MisterCash verplicht. Zoniet belt u 070/ 211 212 (max. 0.3 euro per min.) .

Bankrekeningnummer:
Rabobank NL09 RABO 0163 6847 74

Prijzen eigen caravan of tent

De prijs voor een staanplaats voor uw eigen caravan of tent is het bedrag per nacht voor twee (volwassen) personen, een plaats voor uw caravan, camper of tent, een parkeerplaats voor de auto en het gebruik van elektriciteit. Voor eventuele extra personen, kinderen en/of huisdieren betaalt u een bedrag erbij. Die bedragen vindt u in de prijskolom bij de camping. Indien u een staanplaats bij Vacansoleil boekt kunt u uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. Eventuele toeslag voor een bijzettentje moet ter plaatse worden betaald.

Huurperiode

De meeste campings hanteren het systeem van een minimum aantal overnachtingen per accommodatie. Dat betekent dat u een aantal nachten achter elkaar in dezelfde accommodatie op de camping dient te boeken. Meestal zijn dit minimaal twee nachten in het laagseizoen en vier in het hoogseizoen. Dit aantal kan variëren, ook per accommodatie. Voor 5 campings uit ons aanbod geldt dat u ook een enkele nacht kunt boeken, wat deze campings bij uitstek geschikt maakt als stop onderweg naar een verdere bestemming. De campings zijn: Iris Parc Le Chêne GrisLa Croix d'ArlesFeddet en Les 3 Lacs du Soleil. Bij Terrassencamping Ossiacher See is het alleen mogelijk in het laagseizoen om één nacht te boeken. 

Is dat alles?

Nee, niet helemaal. Uw reserveringskosten zijn € 20,00. Dit zijn eenmalige kosten, ook als u meerdere bestemmingen boekt, of later een overnachtingscamping bijboekt.

Soms heffen lokale overheden een verblijfsbelasting. Die varieert van circa € 0,10 tot € 1,- per persoon per dag, ter plaatse te betalen.

Dat geldt ook voor een eventuele milieu/ecotax, de in Kroatië gebruikelijke registratiekosten en de Deense kampeerkaart. Bij veel campings dient u een borg te betalen voor een polsbandje of de slagboomsleutel. Voor het gebruik van bepaalde voorzieningen kunnen kosten verbonden zijn. (bv. Wifi, minigolf, waterfietsen etc.).

Prijstabel

Op elke campingpagina vindt u onder het kopje 'Prijzen & beschikbaarheid' een tabel met prijsvoorbeelden. Onder deze tabel ziet u de grijze button 'Prijzen per nacht'. Hier kunt u precies zien wat de prijzen zijn voor de door u gewenste periode en of het gratis nachten-voordeel eventueel van toepassing is.

Prijzen per accommodatie

De prijs bij stacaravans en bungalowtenten in deze brochure is het bedrag dat u betaalt voor de accommodatie per nacht. Het maakt dus niet uit of u daar met bijvoorbeeld twee of zes personen in slaapt – de prijs blijft dezelfde. tenzij anders vermeld bij de bijzonderheden van de betreffende accommodatie