Jongentje met waterluchtband Vacansoleil

Belangrijke informatie campingvakanties

Algemene reisvoorwaarden

Hier kunt u onze algemene reisvoorwaarden lezen.

201208-reisvoorwaarden-BE-nl.pdf 196,6 KB

Boeken op internet

Verzakingsrecht bij boekingen via internet of telefoon
Overeenkomstig art. VI.53 12° van het Wetboek van Economisch Recht kan de consument het herroepingsrecht niet uitoefenen voor de terbeschikkingstelling van accommodatie anders dan voor woondoeleinden, vervoer, autoverhuurdiensten, catering en diensten met betrekking tot vrijetijdsbesteding, indien in de overeenkomsten een bepaalde datum of periode van uitvoering is voorzien.

Deze uitzondering voor de toeristische sector werd ingegeven door de specificiteit van de in deze sector geleverde diensten en is in overeenstemming met Europese richtlijn betreffende de verkoop op afstand, die eveneens een uitzondering voorziet voor diensten betreffende logies, vervoer, het restaurantbedrijf en de vrijetijdsbesteding. 

Klik hier voor belangrijke info over de verkoop op afstand en het verzakingsrecht. 

Eenvoudig en veilig betalen

Betalen gaat eenvoudig en veilig. Uw reserveringsbevestiging ontvangt u rechtstreeks via e-mail van zodra u de boeking gemaakt heeft. Deze reserveringsbevestiging telt tevens ook als factuur. Uw voorschot kunt u ook online betalen via kredietkaart Visa/MasterCard, Bancontact/MisterCash. Maakt u gebruik van uw creditcard? Dan wordt het betreffende bedrag meteen van deze kaart afgeschreven. 

Voor boekingen binnen de 6 weken voor afreis is de volledige reissom bij boeking verschuldigd. Bij online boekingen binnen de 3 weken voor afreis is betaling met Visa/MasterCard/Bancontact/MisterCash verplicht. 

Bankrekeningnummer:
Rabobank NL09 RABO 0163 6847 74

Prijzen staanplaatsen

De prijs voor een staanplaats voor uw eigen caravan of tent is het bedrag per nacht voor:

- verblijf met 2 (volwassen) personen

- de plaats voor uw caravan, tent,   camper of vouwwagen

- de parkeerplaats voor uw auto

- het gebruik van elektriciteit

Verblijft u met meer dan 2 personen of neemt u een huisdier mee? Dan betaalt u extra voor de staanplaats. De prijzen hiervoor vindt u op de pagina van uw gekozen camping. Kies op deze pagina het tabje ‘Prijzen & beschikbaarheid’ en klik op de button ‘Prijzen per nacht’. Let op: De prijzen zijn afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Daarom ziet u de exacte totaalprijs pas tijdens uw boeking ná het invullen van de geboortedatums van uw complete reisgezelschap.

Is op uw staanplaats een bijzettentje toegestaan? Dan betaalt u ter plaatse de eventuele toeslag hiervoor. Voor meer informatie over de mogelijkheden op uw gekozen camping, neemt u contact met ons op.

Prijzen huuraccommodaties

De prijzen van de accommodaties zijn prijzen per nacht. U betaalt de prijs ongeacht met hoeveel personen u in de accommodatie verblijft. Uiteraard geldt er een maximum aantal personen voor elke accommodatie.

Naast de prijs per nacht zijn er mogelijk bijkomende kosten, zoals toeristenbelasting en verplichte eindschoonmaakkosten. De prijzen hiervan vindt u op de pagina van uw gekozen camping. Kies op deze pagina het tabje ‘Accommodaties’ en klik bij uw gekozen accommodatie op de gele button ‘Bekijk alle informatie’. Indien er bijkomende kosten zijn, staan die hier vermeld.

Huurperiode

De meeste campings hanteren het systeem van een minimum aantal overnachtingen per accommodatie. Dat betekent dat u een aantal nachten achter elkaar in dezelfde accommodatie op de camping dient te boeken. Meestal zijn dit minimaal twee nachten in het laagseizoen en vier in het hoogseizoen. Dit aantal kan variëren, ook per accommodatie. Voor 8 campings uit ons aanbod geldt dat u ook een enkele nacht kunt boeken, wat deze campings bij uitstek geschikt maakt als stop onderweg naar een verdere bestemming. De campings zijn: Iris Parc Le Chêne GrisLa Croix d'Arles, , Les 3 Lacs du Soleil, Village Jolly, Village Firenze en Roma Camping Village. Bij Terrassencamping Ossiacher See is het alleen mogelijk in het laagseizoen om één nacht te boeken. 

Is dat alles?

Nee, niet helemaal. Uw reserveringskosten zijn € 25,00. Dit zijn eenmalige kosten, ook als u meerdere bestemmingen boekt, of later een overnachtingscamping bijboekt.

Soms heffen lokale overheden een verblijfsbelasting. Die varieert van circa € 0,10 tot € 1,- per persoon per dag, ter plaatse te betalen.

Dat geldt ook voor een eventuele milieu/ecotax, de in Kroatië gebruikelijke registratiekosten en de Deense kampeerkaart. Bij veel campings dient u een borg te betalen voor een polsbandje of de slagboomsleutel. Voor het gebruik van bepaalde voorzieningen kunnen kosten verbonden zijn. (bv. Wifi, minigolf, waterfietsen etc.).

Prijstabel

Op elke campingpagina staat het kopje 'Prijzen & beschikbaarheid'. Hier vindt u de actuele prijzen voor álle accommodatietypen, die tijdens de (voor)geselecteerde periode beschikbaar zijn. Deze prijzen zijn inclusief eventueel voordeel en exclusief bijkomende kosten, zoals de toeristenbelasting.