Animatie

Camping Kids

We laten u kennis maken met het leukste animatieprogramma op de camping! Camping Kids zorgt voor een geweldig aanbod acitiviteiten op de camping voor kinderen van 4 t.e.m. 12 jaar. Samen met de vrolijke indiaan Tipy, zijn vriendinnetje Flora en de knuffel bij Zipp beleven kinderen de spannendste avonturen. Ze knutselen, spelen, dansen of sporten met Tipy en Flora.

Camping Kids Mini

Speciaal voor onze aller-allerkleinste gasten! Camping Kids mini is een apart animatieprogramma voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Met superleuke activiteiten. Knutselen voor kleintjes, poppenkast, educatieve spellen, voorlezen met Tipy en Flora, een knuffelkwartier met Zipp en nog veel meer. Altijd onder veilige begeleiding van onze animatoren. Laat uw bengels maar plezier maken.

Camping for you!

Tieners kunnen helemaal uit hun dak gaan met dit programma, te herkennen aan het speciale Campingforyou!  pictogram. Op de campings met dit pictogram is er een uitgebreid animatieprogramma met volop sportactiviteiten, toernooien, avondactiviteiten etc.
 

Camping Family

Op een aantal campings worden speciale gezinsprogramma’s aangeboden onder de naam Camping Family. Dit zijn activiteiten voor jong en oud, voor ieder wat wils. Denk hierbij aan themaspelen, zeskamp, aquarobics of olympiades. En in de avond kunt u met het hele gezin genieten van leuke quizzen, musicals, muziek en heerlijke bbq avonden.

Camping Adventure

Voor echte avonturiers worden op diverse campings speciale avontuurlijke outdoor-activiteiten aangeboden. Zoals mountainbiken, klimmen, abseilen, kanovaren en nog veel meer. U herkent ze aan het logo van Camping Adventure. Het aanbod per regio of camping kan verschillend zijn.

 

 
 

Camping For Two

Lekker eropuit met z'n tweeën en op zoek naar een leuke activiteit? Speciaal voor koppels bieden wij het programma Camping For Two. Dit programma bestaat uit activiteiten die geschikt zijn voor twee personen of voor meerdere koppels. Denk hierbij aan activiteiten als, yoga, themadiners, een kaasproeverij, diverse workshops, een wijnproeverij of kookworkshop. Daarnaast is er op sommige campings de mogelijkheid om deel te nemen aan wandeltochten naar mooie plaatsen in de omgeving. Deze wandeltochten worden begeleid door onze animatoren.