Accommodaties

Stacaravan Waikiki

Een comfortabel en ruim verblijf voor uw hele gezin? In stacaravan Waikiki, is plek voor iedereen! Uw eigen vakantiehuis met 3 aparte slaapkamers. Bekijk de video.

Stacaravan Tahiti

Superhandig, die 2 badkamers in de stacaravan Tahiti. Zo staat u nooit meer in de rij voor de douche. Bekijk de video
.

Stacaravan Fiji

De meest gunstig geprijsde Vacansoleil-stacaravan, maar met alle luxe en comfort zoals u van ons gewoon bent. Dat betekent een volwaardige keuken met koelkast, uw eigen toilet en een heerlijke doucheruimte. Bovendien is de Fiji voorzien van veel bergruimte, waardoor ook dit ruimtewonder zeer geschikt is voor een fantastische familievakantie.

Stacaravan Bali

De topper uit ons aanbod, en op vrijwel elke Vacansoleil-camping te vinden. De Bali stacaravan combineert comfort met ruimte voor een compleet gezin. Met twee slaapkamers, een volledig ingerichte keuken, badkamer en veel bergruimte zult u in deze stacaravan de tijd van uw leven beleven. Bovendien is de prijs/kwaliteitsverhouding zeer gunstig.

Stacaravan Bali (andersvaliden)

De Bali stacaravan combineert comfort met ruimte voor een compleet gezin. Met twee slaapkamers, een volledig ingerichte keuken, badkamer en veel bergruimte zult u in deze stacaravan de tijd van uw leven beleven. Bovendien is de prijs/kwaliteitsverhouding zeer gunstig. Hier ziet u de Bali geschikt voor mindervaliden die wordt aangeboden op camping Iris Parc Château de Galaure, Iris Parc le Grand Dague en Iris Parc Birkelt.
 

Bungalowtent Navajo

De volledig ingerichte Navajo bungalowtent is al tientallen jaren de laagst geprijsde accommodatie uit ons aanbod. En dat blijft zo. Maar een lage prijs betekent niet dat er op comfort wordt bezuinigd. De Navajo is opgebouwd uit duurzame materialen en de inrichting is helemaal van deze tijd. Comfortabel kamperen hoeft helemaal niet duur te zijn.


 

Bungalowtent Ottawa

Dezelfde vloeroppervlakte als de Navajo, maar de  Ottawa biedt nog meer ruimte door de rechte wanden én grotere hoogte. De robuuste aluminium staanders staan op een houten, horizontaal te stellen vloer. Ideaal bij campings met een onregelmatige of zachte ondergrond. Bovendien zorgt die vloer voor een stabiele constructie die ook nog eens gemakkelijk is schoon te houden. En droog, want de vloerhoogte van 15 centimeter houdt regenwater buiten de deur.

Safaritent Serengeti

De luxe Serengeti laat het hart van iedere kampeerfanaat sneller kloppen. Dankzij de ruime oppervlakte van maar liefst 35 m2 en het overdekt terras van 12 m2 is de Serengeti eigenlijk een luxe kampeersuite. De Serengeti's zijn te vinden op verschillende topcampings in Frankrijk en Italië.


 

Safaritent Kalahari Outdoor

Terug naar het kampeergevoel van vroeger, maar wel met alle luxe van deze tijd? Dat kan in de safaritent  Kalahari Outdoor tent. Deze tenten staan midden in het bos, en bieden u alle privacy en ruimte. Het luxe, sfeervolle interieur zorgt ervoor dat u zich in avontuurlijk Afrika waant.