Zandstrand Vacansoleil

Geen papieren brochure meer

Vanaf heden maakt Vacansoleil geen nieuwe vakantiebrochure meer. Alle campings vindt u natuurlijk wel online. In 2017 zijn er dat zelfs nog méér dan vorig jaar!

Minder papier, meer online
Bij Vacansoleil kiezen we voor duurzaam ondernemen. Voor een groene en verantwoorde manier van werken. Zo dragen we een steentje bij aan het behoud van de mooie natuur waar zoveel kampeerders van genieten. Het verkleinen van onze papierberg hoort daar ook bij. Daarnaast merken we dat steeds meer mensen onze website raadplegen voor hun vakantieplannen. De vraag naar brochures nam de afgelopen jaren gestaag af. Daarom hebben we besloten om geen nieuwe vakantiebrochure te maken. Het is dus niet meer mogelijk om een nieuwe brochure te bestellen. 

Meer dan 450 topcampings op de website
Op zoek naar uw lievelingscamping? Alle campings schitteren op onze website. Meer dan 450 topcampings in 16 landen. De beste campings op de mooiste plekjes. En er komen regelmatig nieuwe ontdekkingen bij. Via de handige zoek-en-boek-functie (zie linkerkant) ontdekt u snel uw nieuwe vakantie-adres!

Hulp nodig bij het zoeken?
Hulp nodig bij de zoektocht naar uw ideale camping? Bel onze campingspecialisten of laat ons u terugbellen. Wij wijzen u graag de weg!

Tel: 070/211.212  (max € 0,30 pm)