Super last minute op vakantie?

Kies uit 3 droombestemmingen

  1. Languedoc-Roussillon. Verwarmende zonnestralen, het geruis van de zee… Hier komen jullie samen tot rust. En het zandstrand ligt aan jullie voeten. Citytrippen of marken bezoeken? Ga naar Perpignan, Saint-Cyprien, Agde of Sète.

  2. Côte d’Azur. Één van de meest luxe plekken ter wereld. Geniet aan het 120 kilometer lange strand of vang een glimp op van de high society in Cannes, Saint Tropez of Monaco. De natuur? Prachtig. Zeker in Parc national du Mercantour!

  3. Dordogne. Ontdek het variërende landschap met een mooie wandel- of fietstocht. Of bezoek één van de vele grotten. Dol op wijn? Doe mee met een proeverij in één van de wijnhuizen.

Waar gaan jullie genieten van een super last minute vakantie? Kies snel uit de laatste voordelige plekken en accommodaties!

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 25,-) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.