Reuzengebergte Vacansoleil

Campings in Reuzengebergte

Camping Reuzengebergte

Vakantie vieren op een camping in het Reuzengebergte is vakantie vieren op hoog niveau. De streek kent een ongerept berglandschap, prachtige natuurreservaten, hoogveen, bossen, hoge toppen en diepe dalen. In de dorpjes en steden kunt u uw culturele hart ophalen en de rivieren lenen zich uitstekend voor tal van watersportactiviteiten. Een vakantie op een camping in het Reuzengebergte is de perfecte bestemming voor een combinatie tussen cultuur, historie en sport. Vacansoleil biedt u de beste kampeerlocaties tegen de scherpste prijzen, ook voor het Reuzengebergte.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Reuzengebergte bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping 2000

Januv Dul - Reuzengebergte - Tsjechië

Mooie camping aan de westkant van het Reuzengebergte met allerlei sportieve activiteiten. Zwembad, glijbaan, leuk terras. Goede uitvalsbasis voor trips naar Liberec en Praag.

Fietsen & wandelen vanaf uw camping in het Reuzengebergte

Uw camping in het Reuzengebergte is het ideale vertrekpunt voor mooie wandel- en fietstochten. Het gebied is een waar wandelparadijs. Dankzij de vele hoogteverschillen is het iedere keer weer een uitdaging voor de wandelliefhebber om het gebergte te bedwingen. Het Reuzengebergte is uitgerust met vele gemarkeerde wandelroutes, zowel voor ervaren als minder ervaren wandelaars. Langs de routes zijn diverse romantische berghutten gelegen. Ideaal voor het geval u verrast wordt door noodweer. Mountainbiken is eveneens zeer populair in deze streek. Er is ruim 400 kilometer aan fietsroutes uitgezet. U kunt dus eenvoudig vanaf de camping in het Reuzengebergte starten.

Cultuur snuiven in het Reuzengebergte

Rondom uw camping in het Reuzengebergte kunt u volop van cultuur genieten. Bezoek gezellige plaatsjes, zoals Trutnov waar het museum van het Boheems Paradijs is te vinden. Wilt u meer te weten komen over het gebied waar u vakantie viert? Neem dan een kijkje in het museum van het Reuzengebergte, gelegen in Vrchlabi. Ook het kasteel is uw bezoek meer dan waard. Nabij het drielandenpunt Tsjechië, Duitsland, Polen ligt de stad Liberec. Hier kunt u tevens diverse culturele indrukken opdoen en mee terug nemen naar uw camping in het Reuzengebergte.

Eropuit vanaf uw camping in het Reuzengebergte

Vanaf uw camping in het Reuzengebergte kunt u leuke uitstapjes maken. Altijd al eens in een mijn willen kijken? Zacler is een kilometer diepe kolenmijn waar u onder begeleiding van een gids, bewapend met een helm, lamp en rubberen kleding zelf kunt ervaren hoe het er hier aan toe ging. Wie wil genieten van prachtige panorama’s, beklimt de hoogste berg van Tsjechië, de Snezka. U kunt te voet gaan of de kabelbaan pakken. Uw kinderen zult u een groot plezier doen met een dagje dierentuin of een dagje aquapark Babylon met tal van spetterende waterattracties. Ook varen op het heldere meer bij de prachtige zandsteenformaties Adršpach mag niet ontbreken tijdens uw verblijf op een camping in het Reuzengebergte.

Sportieve activiteiten

Op een camping in het Reuzengebergte hoeft u zich niet te vervelen. Sportievelingen kunnen hier hun hart ophalen. In de winter is dit gebied een walhalla voor fans van skisport, langlaufen en snowboarden. In de zomer kunnen fiets- en wandelfanaten hier hun hart ophalen. Maar er is meer, ook liefhebbers van wildwater kanoën en raften zitten hier goed. En wie op zoek is naar wat meer adrenaline kan gaan deltavliegen of een berg beklimmen. Er is altijd wel iets te doen en te beleven in de omgeving van uw camping in het Reuzengebergte.

U zult nog lang en met veel plezier nagenieten van uw vakantie op een camping in het Reuzengebergte.