Costa Brava Playa d'Aro Vacansoleil

Campings in Playa d'Aro

Camping Playa d'Aro

Tijdens een vakantie op een camping in Playa d'Aro aan de Spaanse Costa Brava beleeft iedereen de vakantie van zijn leven. Of u nu actief bezig wilt zijn, cultuur wilt snuiven of lekker wilt luieren op het prachtige strand, Playa de Aro biedt het allemaal. De stranden aan de Middellandse Zee trekken jaarlijks duizenden toeristen. Aan watersportactiviteiten voor jong en oud dan ook geen gebrek. Wilt u een onvergetelijke tijd beleven aan de Costa Brava? Kiest u dan voor een vakantie op een camping in Playa d'Aro, zoals Cala Gogo of camping Valldaro.

Lees verder
Kies uit 2 campings in Playa d'Aro bij Vacansoleil

Camping Cala Gogo

Playa d'Aro - Costa Brava - Spanje

Deze camping met eigen strand, een riant zwembadcomplex en een scala aan activiteiten ligt vlakbij (2 km) Playa d'Aro, een van de populairste badplaatsen van de Costa Brava.

Camping Valldaro

Playa d'Aro - Costa Brava - Spanje

Mooi aangelegde camping in het groen met uitgebreide faciliteiten, op een kilometer van de stranden en de boulevard van Playa d'Aro. Maak ook eens een ritje naar Tossa de Mar.

De fantastische omgeving van uw camping in Playo d'Aro leent zich eveneens prima voor tal van culturele uitstapjes. Zeer de moeite waard is een bezoekje aan Girona of Barcelona. Een uitstapje naar Blanes of Lloret de Mar behoort ook tot de mogelijkheden. En wie even genoeg heeft van de golven en de zee, kan gaan spetteren in het nabijgelegen waterpretpark Aquadiver of op de mountainbike stappen en het mooie landschap tegemoet fietsen. Picknicken in het fraaie Parc Naturel is tevens een aanrader. Vanaf de camping in Playa d'Aro geniet u van alle mogelijkheden.