Vacansoleil Logo

Camping Kroatië aan zee

 1. Alle campings
 2. Kroatië
 3. Kroatië aan zee

Als er één land is dat bekend staat om zijn prachtige stranden en helderblauwe zee, dan is het wel Kroatië. Het Zuidoost-Europese land trekt hierdoor jaarlijks vele zonaanbidders aan, die tijdens hun vakantie genieten van het grote aantal zonuren in combinatie met de prachtige natuur. De keuze voor een plek om je vakantie door te brengen is daarbij enorm: het zuiden, westen en een deel van het noorden van het Balkanland grenzen aan de Adriatische zee. Met name de regio’s Istrië, Zadar en Split-Dalmatië zijn populair.

Lees meer
 • Al 54 jaar de mooiste camping vakanties
 • 7 dagen per week aankomst & vertrek
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding en het grootste aanbod

  ... campings gevonden

   Sorry, wij hebben geen vakanties gevonden. Wijzig alstublieft uw keuzes en probeer het nog eens.
   • Al 54 jaar de mooiste camping vakanties
   • 7 dagen per week aankomst & vertrek
   • Beste prijs-kwaliteitverhouding en het grootste aanbod

    Campings Kroatië aan zee met zwembad

    Wil jouw innerlijke waterrat het dobberen in de Adriatische Zee graag afwisselen met plonzen in een zwembad? Dat kan! Er zijn namelijk veel campings in Kroatië aan zee met een zwembad. Wil je direct na aankomst op de camping even afkoelen enbijkomenvan de reis? Nog even een paar baantjes trekken voordat je culturele schatten van Kroatië gaat bezichtigen? Een verfrissende duik nemen voor het ontbijt? Het kan allemaal op een van onze campings in Kroatië aan zee! Houd je eigen vergelijkend wateronderzoek in Kroatië op een camping aan zee.

    Zie jij jezelf ook al op een comfortabel strandbed langzaam wegdommelen in een ontspannen slaap, terwijl je lichaam geleidelijk bruin kleurt? En voelen de golven van de zee voor jou ook nét wat lekkerder aan als deze die idyllische, azuurblauwe kleur hebben? Dan is een strandvakantie in Kroatië zeker iets voor jou. Wanneer je het liefst zo veel mogelijk tijd op het strand spendeert, biedt een camping in Kroatië aan zee uitkomst. Veel campings in Kroatië aan de kust liggen op een steenworp afstand van de zee.Vanaf de camping in Kroatië loop je zo de zee in. Vacansoleil heeft een breed aanbod van campings aan zee in Kroatië. Aan jou enkel nog de taak om de leukste camping eruit te pikken!

    Kleine camping Kroatië aan zee

    Wil je graag in alle rust genieten van de prachtige stranden en strak blauwe zeeën van Kroatië? Dan is een kleinschalige camping een zeer geschikt onderkomen voor je zon-, zee- en strandvakantie. Kom heerlijk tot jezelf op een kleine camping in Kroatië aan zee. Ervaar de pracht van de flora en fauna van Kroatië en de voordelen van een camping aan zee in combinatie met de sereniteit en gemoedelijkheid van een kleine kampeeraccommodatie. Zo haal je het beste uit beide werelden voor een ontspannen vakantie vanaf een kleine camping in Kroatië aan zee.

    Camping Istrië aan zee

    Romantische baaien, mediterrane bossen en de kraakheldere Adriatische zee; je vindt het allemaal in Istrië. De regio Istrië is al jaren een zeer gewilde vakantiebestemming. Dat is ook niet zo vreemd wanneer je beseft wat je allemaal in dit Noordelijke deel van Kroatië vindt. Vergaap jeaan een mooie mix van adembenemende natuur en fascinerende cultuur. Ontdek idyllische dorpjes langs de kust, afgewisseldmet oude vestingen uit vervlogen tijden. Even geen puf of zin meer omcultuur en natuurte snuiven? Dan kom je heerlijk bij in de zee, die door zijn karakteristieke blauwe kleur zo in de hemelse horizon lijkt over te gaan. Laad je batterijen weer op tijdens een bezoek aan het prachtige Istrië. Overdag trakteer je je zintuigen op al het moois en lekkers van de regio en ‘s nachts slaap je in een van de luxe campings in Istrië aan zee. Verbaas je over hoe fijn een vakantie in Kroatië kan zijn en boek een camping aan zee in Istrië bij Vacansoleil.