Umbrië/Lago Trasimeno Vacansoleil

Campings in Umbrië/Lago Trasimeno

Camping Umbrië

Vakantie vieren op een camping in Umbrië is vakantie vieren in het Italiaanse groene hart. Gelegen midden in de laars, vindt u zowel de Adriatische en Middellandse Zee in de nabijheid als mooie steden waaronder Florence en Rome. De regio kent groene, zacht glooiende heuvels, meren, zonnebloemvelden en olijfboomgaarden. De streek wordt geroemd om zijn lekkere wijnen en staat tevens bekend om zijn heerlijke keuken met tal van culinaire hoogstandjes. Kamperen op de camping in Umbrië biedt alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie.

Lees verder
Kies uit 4 campings in Umbrië/Lago Trasimeno bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Punta Navaccia

Tuoro sul Trasimeno - Umbrië/Lago Trasimeno - Italië

Populaire camping aan het meer van Trasimeno met een eigen haventje en een charmant strand. Veel aandacht voor kinderen. Voor de animatie is er een centraal gelegen theater.

Camping Villaggio Italgest

Sant'Arcangelo di Magione - Umbrië/Lago Trasimeno - Italië

Mooi onderhouden camping direct aan het meer van Trasimeno met veel luxe faciliteiten. Mooi zwembad, gezellig strand en animatie. Heel gezellige familiebestemming.

Camping Polvese

Sant'Arcangelo di Magione - Umbrië/Lago Trasimeno - Italië

Kleine camping aan het meer met een persoonlijke sfeer. Comfortabele voorzieningen, waaronder twee mooie zwembaden. De boulevard van Sant'Arcangelo is heel romantisch.

Camping Badiaccia

Castiglione del Lago - Umbrië/Lago Trasimeno - Italië

Gezellige camping aan de oevers van het Trasimenomeer. Het strandje wordt je favoriete plek. De kids hebben het hier helemaal voor mekaar: zwembad, animatie, speeltuin. Natuurlijk ga je Umbrië en Toscane ontdekken.