Campings in Noord-Italië

Binnen 12 uur op een droomplek in Italië

Zin in een vakantie onder de Italiaanse zon? Genieten van échte pasta’s, pizza’s en pittige espresso’s? Samen waterpret beleven of juist relaxen op ‘la spiaggia’ bij een meer of de zee? Kies uit de campings in Noord-Italië. Na 10 tot 12 uur rijden, zijn jullie er al. Stap bij aankomst meteen in jullie slippers of wandelschoenen en ontdek al die natuur en historische steden!

Reis voor een strandvakantie in Noord-Italië naar de bruisende Adriatische Kust of de romantische Bloemenrivièra. Beleef zwempret midden in de natuur aan het Gardameer, Iseomeer of Lago Maggiore. Vind ultieme rust in Trentino/Zuid-Tirol. Of snuif héél veel cultuur en historie in Emilia-Romagna.

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 25,-) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.