Gardameer Toscolano Maderno Vacansoleil

Campings in Toscolano Maderno

Camping Toscolano Maderno

Op een camping nabij Toscolano Maderno gaat u een veelzijdige kampeervakantie tegemoet. In het gezellige centrum van Toscolano Maderno vindt u een verscheidenheid aan winkels, restaurantjes en barretjes. In de nabije omgeving van de camping liggen bovendien nog vele andere schilderachtige dorpjes, zoals Gargnano, Gardona Riviera en Limone sul Garda, die uw bezoek meer dan waard zijn. Ook grotere steden waaronder de stad van Romeo en Julia, het sfeervolle Verona bereikt u snel vanaf de camping in Toscolano Maderno. 

Lees verder
Kies uit 1 camping in Toscolano Maderno bij Vacansoleil

Camping Toscolano

Toscolano Maderno - Gardameer - Italië

Uniek gelegen camping binnen de oude kloostermuren. Perfecte familiebestemming met veel groen en mooie zwembaden. Privéstrandje aan het Gardameer, leuk stadje op amper 500 meter.

Uw camping in Toscolano Maderno ligt in de nabijheid van het Gardameer. Dit betekent dat u met de hele familie verblijft in een ideale omgeving. Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in het water en watersporten zoals vissen, zeilen en surfen kunnen op het meer prima worden beoefend. Ook kunt u de (auto)veerboot pakken die u naar één van de meest karakteristieke dorpjes, Torri del Benaco, aan het Gardameer vaart. De schitterende natuur rondom de camping in Toscolano Maderno leent zich ook uitstekend voor mooie wandel- en/of fietstochten. Dit wordt een vakantie die u niet snel vergeet.