Vendée Les Sables-d'Olonne Vacansoleil

Campings in Les Sables-d'Olonne

Camping Les Sables-d’Olonne

Met een vakantie op een camping in Les Sables-d'Olonne kunt u zich verheugen op een unieke vakantie belevenis. Les Sables-d'Olonne is gelegen in de Vendée dat bekend staat om zijn prachtige lange zandstranden. Zwemmen, luieren, beach volleybal, zandkastelen bouwen en surfen of zeilen kunt u hier dan ook volop. De mooie bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor maken van gezellige fietstochten met het hele gezin. Tot de definitie van een voortreffelijke vakantie behoort toch zeker wel een camping in Les Sables-d'Olonne.

Lees verder
Kies uit 2 campings in Les Sables-d'Olonne bij Vacansoleil

Camping La Dune des Sables

Les Sables-d'Olonne - Vendée - Frankrijk

Uitzicht op zee, en het strand naast de camping. Voor strandliefhebbers en gezinnen met kinderen een ideale combinatie. Geniet van het ijsje op de boulevard van Les Sables.

Vanaf uw camping in Les Sables-d'Olonne wandelt u zo de sfeervolle en populaire badplaats binnen. Slenter over de boulevard en door de haven, strijk neer op één van de terrassen of breng met uw kinderen een bezoek aan de dierentuin. Een leuke afwisseling met het strand zijn eveneens de moerassen van Marais Poitevin, beter bekend als het Groene Venetië. Een bezoekje aan het oude vissersdorpje St.Gilles Croix de Vie en de oude havenstad La Rochelle mogen eigenlijk ook niet ontbreken tijdens de geweldige tijd die u beleeft op een camping in Les Sables-d'Olonne.