Parijs Pommeuse Vacansoleil

Campings in Pommeuse

Camping Pommeuse

Vakantie vieren op een camping in Pommeuse betekent vakantie vieren in de groene vallei van de Grand Morin. U verblijft midden in een heuvelachtig landschap waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en andere activiteiten kunt ondernemen. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want de regio is uitgerust met diverse historische stadjes. Natuurlijk ontbreken ook de mooie kastelen, parken en romantische tuinen in deze streek niet. Voor sportieve activiteiten hoeft u eveneens niet ver, want de bossen en waterpartijen bieden volop actie en avontuur. Terwijl de hoofdstad Parijs eveneens binnen handbereik ligt, geniet u op uw kampeerplek in uw hangmat van sereniteit. Alles ademt hier een vriendelijke rust uit. Niets moet en alles mag! Ook zo’n zin in een onbezorgde kampeervakantie? Vacansoleil weet waar u moet zijn. Boek een camping in Pommeuse.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Pommeuse bij Vacansoleil

Een tripje naar Provins vanaf uw camping in Pommeuse

In de nabijheid van uw camping in Pommeuse liggen diverse historische stadjes, zoals Meaux en Provins. Deze laatste is door UNESCO tot werelderfgoed benoemd. Dat dit terecht is, zult u zelf ervaren. Aan het rijke verleden als marktstad en oude hoofdstad van de graven van Champagne heeft Provins een uitzonderlijk erfgoed overgehouden. Maak een wandeling langs de magnifieke wal, getooid met torens en poorten en slenter door het middeleeuwse centrum. Verblijft u in juni op een camping in Pommeuse, dan kunt u het evenement van de Middeleeuwse Feesten meemaken. Straatanimatie, middeleeuwse voorstellingen en historische reconstructies mag u zeker niet missen.

Een dagje Parijs & Disneyland Paris

Op een camping in Pommeuse bent u slechts 55 kilometer verwijderd van de Franse hoofdstad Parijs. Een dagje naar deze bruisende stad mag dan eigenlijk niet ontbreken. Deze metropool bereikt u eenvoudig met de trein, want Pommeuse zelf beschikt over een oud stationnetje. Bezoek de Eiffeltoren, Arc de Triomph en/of het Louvre. Maak een tocht op de beroemde Seine en kijk uw ogen uit bij Montmartre, het kunstenaarsgebied. Deze wereldstad heeft zoveel te bieden, u heeft aan één dag vast niet genoeg. Zeker niet als u uw kinderen ook nog heeft beloofd Mickey, Minnie, Goofy, Pluto, Winnie de Pooh en vrienden op te zoeken in Disneyland Paris. Gelukkig kunt u na alle hectiek weer heerlijk uitrusten en ontspannen op uw camping in Pommeuse.

Uitstapjes en activiteiten rondom een camping in Pommeuse

Vanaf een camping in Pommeuse kunt u nog tal van andere leuke uitstapjes maken en activiteiten ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld één van de grootste wildlife parken van Europa, Le Parc des Félins. Hier komt u oog in oog te staan met zeer bijzondere tijgers en lynxen, want het park houdt zich onder meer bezig met het behoud van bedreigde katachtigen. Iets verder van uw camping vandaan bevindt zich Park Astérix. Het park staat garant voor een leuk uitstapje met het hele gezin. Ook de natuur rond uw camping in Pommeuse is prachtig. U kunt hier heerlijke wandelingen maken, bijvoorbeeld langs de rivier of deelnemen aan een mountainbike tocht.

Genoeg te doen, te zien en te beleven dus tijdens een vakantie op een camping in Pommeuse.