Normandië Port-en-Bessin Vacansoleil

Campings in Port-en-Bessin

Camping Port-en-Bessin

Vakantie vieren op een camping in Port-en-Bessin betekent vakantie vieren nabij de wereldberoemde landingsstranden van D-day. Deze sfeervolle stad heeft een rijk verleden. De omgeving is prachtig en is zeker het ontdekken waard. Omdat uw camping nabij de historische stranden en de zee is gelegen, kunt u hier ook volop zonnen, luieren, zwemmen en watersporten beoefenen. Wat u ook wilt zien of doen, de opmars van de geallieerden in het museum bekijken of gewoon lekker genieten van de zon, de speciale sfeer die hier hangt ervaart u echt nergens anders. Niet voor niets werd dit havenplaatsje vroeger al veel bezocht door beroemde schilders zoals Seurat. Zij deden hier inspiratie op voor hun schilderijen, en met succes. Geniet ook alvast van de voorpret en sfeer. Een vakantie op een camping in Port-en-Bessin boekt u natuurlijk bij Vacansoleil.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Port-en-Bessin-Huppain bij Vacansoleil

Camping Port'Land

Port-en-Bessin-Huppain - Normandië - Frankrijk

Mooie camping met zwembaden, glijbanen en een eigen visvijver. Het strand van Omaha Beach is maar een kwartiertje rijden. Heel geschikt voor een bezoek aan de invasiestranden.

Proef de sfeer van Port-en-Bessin

Verblijft u op een camping in Port-en-Bessin, dan verblijft u in de nummer één vissershaven van Normandië. Visliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Geniet iedere zondag van de dagverse vangst die op de vismarkt wordt gekocht. Verser kan niet. Ook een prachtig schouwspel is het dagelijkse ritueel van het binnenhalen van de vissersvloot. Dit mag u niet missen. Behalve luieren en zonnen tijdens uw vakantie op een camping in Port-en-Bessin kunt u op het lokale strand tevens meer over de Tweede Wereldoorlog leren. Het museum op Omaha Beach en de verschillende oorlogswrakken herinneren nog steeds aan de opmars van de geallieerden. Erg leerzaam en leuk!

Actie en avontuur vanaf een camping in Port-en-Bessin

Sportievelingen komen tijdens een vakantie op een camping in Port-en-Bessin eveneens aan hun trekken. Wie graag een balletje slaat, heeft op de Omaha Beach Golfbaan, één van de mooiste golfbanen van Frankrijk, maar liefst 36 holes te gaan. En terwijl u speelt, geniet u tegelijkertijd van het uitzicht op de zee en de historische D-day stranden. Diezelfde stranden kunt u tevens van een hele andere kant bekijken, namelijk van boven. Wie avontuurlijk is aangelegd, kan gaan paragliden. Ook wandelaars zullen helemaal in hun element zijn tijdens een vakantie op een camping in Port-en-Bessin, want de Normandische kust is van ongekende schoonheid.

Leuke omgevingstips & trips

Vanaf een camping in Port-en-Bessin kunt u leuke uitstapjes maken. Bezoek bijvoorbeeld de middeleeuwse stad Bayeux. U vindt hier een prachtige, oude kathedraal en het beroemde wandkleed van Koningin Mathilde. Tevens bevindt zich hier een spannend labyrint, leuk voor uw kinderen. Wat zij overigens ook erg spannend zullen vinden is La Cité de la Mer in Cherbourg. Bewonder hier het grootste aquarium van Europa, ontdek de schoonheid van het diepzeeleven, bezichtig een heuse onderzeeër en neem een kijkje (interactie) in de Titanic als u durft. Tot slot mag een bezoek aan de historische stad Caen ook eigenlijk niet ontbreken tijdens uw verblijf op een camping in Port-en-Bessin. Hier kunt u alle kanten op; shoppen, cultuur snuiven en natuurlijk lekker eten.

Een vakantie op een camping in Port-en-Bessin zal onvoorstelbaar veel indruk maken! U gaat gegarandeerd een geweldige tijd tegemoet.