Rives/Villeréal Vacansoleil

Campings in Rives/Villeréal

Camping Rives

De camping in Rives Villeréal is gelegen aan de voet van het indrukwekkende kasteel in de Lot-et-Garonne, het zuidwesten van Frankrijk. Het ideale startpunt voor een ontdekkingsreis door de zuidelijke Dordogne. In de omgeving kunt u genieten van de prachtige, groene bossen, de kastelen Biron of Bonaguil, eeuwenoude dorpjes, de grotten, gezellige lokale markten en de voortreffelijke gastronomie. U zult zelf ervaren bij een verblijf op de camping in Rives Villeréal dat het lijkt alsof de tijd hier stil heeft gestaan.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Rives Villeréal bij Vacansoleil

Camping Château de Fonrives

Rives Villeréal - Lot-et-Garonne - Frankrijk

Camping naast het kasteel van de eigenaar. Vissen in het meertje, spelen in het grote zwembad met 6 glijbanen, fit blijven op het fitnessparcours in het eigen bos van 20 ha.

Behalve wandelroutes en de historische bezienswaardigheden in de omgeving van de camping in Rives, kunt u ook volop genieten van talrijke andere activiteiten. Vissen, minigolf, jeu de boules, zwemmen in het subtropisch zwemparadijs, uitzweten in de sauna of u juist in het zweet werken op een heus fitnessparcours te midden van de bossen, zijn hier enkele voorbeelden van. Een kampeervakantie op de camping in Rives Villeréal biedt vertier voor vrijwel alle leeftijden.