Jura Vacansoleil

Campings in Jura

Campings in de Jura

Op zoek naar een kampeervakantie in de Franse ongerepte natuur? Dan is een camping in de Jura een uitstekende keuze, want natuur voert de boventoon in deze regio. Vooral het merengebied is bij veel toeristen in trek. Landschappelijk is de Haut-Jura, gelegen tegen de grens van Zwitserland, het meest aantrekkelijke deel. Dit is dé plek voor stevige wandelingen en skitochten tijdens de winterperiode. De hoogste Jurabergen reiken tot maar liefst boven de 1700 meter. U wordt getrakteerd op prachtige vergezichten, bij helder weer tot over het Meer van Genève en de Alpen. Ontdek deze ongerepte schoonheid vanaf uw camping in de Jura.

Lees verder
Kies uit 6 campings in Jura bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Les Bords de Loue

Parcey - Jura - Frankrijk

Langgerekt terrein langs de rivier Loue, overal strandjes en speelplekken waar de stroming gering is. Liefhebbers van de vissport komen hier helemaal aan hun trekken.

Camping Domaine de Chalain

Doucier - Jura - Frankrijk

Prachtig gelegen terrein aan de oevers van het Lac de Chalain. Veel waterplezier in het meer en op de camping levendige animatie en voor de tieners is er een 'coole' discotheek.

Camping Le Moulin

Patornay - Jura - Frankrijk

Kindvriendelijke camping in een mooi wandelgebied. Door de dam in de rivier is het veilig spelen in ondiep water tussen de vissen. Bezoek ook de watervallen in de buurt.

Camping L'Ile Chambod

Hautecourt-Romanèche - Jura - Frankrijk

Bijzonder gezellige camping met een heleboel ruimte voor sport en spel. Gemoedelijke uitstraling, met een riviertje en een leuk, ondiep speelmeer om de hoek.

Camping Le Fayolan

Clairvaux-les-Lacs - Jura - Frankrijk

Grote, gezellig familiecamping aan het meer met een eigen strand en veel spel- en sportmogelijkheden voor jong en oud. Mooie omgeving voor interessante tochten.

Campingplätze in der Region Jura

Campingplätze im Jura

Sie suchen nach einem Camping- Urlaub in Frankreichs unberührter Natur? Dann ist ein Camping im Jura eine ausgezeichnete Wahl, da sich in dieser Region alles um das Thema Natur dreht. Vor allem das Seengebiet lockt viele Touristen an. Geographisch grenzt der Naturpark Haut-Jura an die Schweiz. Dies ist das perfekte Gebiet für lange Wanderungen und Skitouren im Winter. Der Jura erreicht Höhen über 1700 Meter. Sie werden sich an den großartigen Ausblicken über den Genfer See und die Alpen erfreuen. Entdecken Sie unberührte, wundervolle Gegenden von Ihrem Camping im Jura aus.

Lees verder
Kies uit 6 campings in Jura bij Vacansoleil