Côte d'Azur St-Tropez Vacansoleil

Campings in Ramatuelle / St-Tropez

Camping St-Tropez

Op een camping in St-Tropez kunt u zich zowel in luxe vermaken alsook in rust, stilte en eenvoud. In het Provençaalse dorpje Ramatuelle ligt 5-sterren camping Les Tournels. Dankzij de fraaie ligging, tegen een berghelling met pijnbomen en kurkeiken heeft u een schitterend uitzicht over de baai van het beroemde Saint-Tropez en het bekende strand van Pampelonne. Volgens vele is de camping in St-Tropez gelegen op één van de mooiste plekjes in Europa.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Ramatuelle bij Vacansoleil

Camping Les Tournels

Ramatuelle - Côte d'Azur - Frankrijk

Mondain amusement of heerlijke rust - het kan in Saint-Tropez met zijn wereldberoemde boulevard. De grote camping biedt alle vormen van animatie, maar ook stille plekjes in het bos.

Een vakantie op de camping in St-Tropez kunt u op verschillende manieren doorbrengen. Zo kunt u op bezoek gaan bij de mooie omliggende dorpjes zoals Ramatuelle en Gassin of als natuurliefhebber de Gorges du Verdon gaan verkennen. Watersportliefhebbers komen aan hun trekken in de openlucht langs de Azurenkust en op circa 20 kilometer afstand is het waterpretpark Niagara Parc Nautique gelegen. Een perfect uitstapje voor het hele gezin. Wie van een wijntje houdt, kan in de wijngaarden die de camping in St-Tropez omringen, de beroemde Provençaalse wijnen proeven.