Côte d'Azur Grimaud Vacansoleil

Campings in Grimaud

Camping Grimaud

De Côte d'Azur is een ideale locatie om te kamperen. Niet voor niets is een camping in Grimaud voor velen dan ook een zeer geliefde vakantiebestemming. De campings in deze streek liggen op een plek waarbij de azuurblauwe kust van de Middellandse Zee en de dichtbeboste heuvels samenkomen. Een perfect startpunt voor al uw favoriete bezigheden, zoals wandelen, fietsen, zwemmen, duiken, paardrijden, surfen of winkelen. Breng met de kinderen een bezoekje aan Aqualand of beleef een concert in de ruïnes van het kasteel van Grimaud.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Grimaud bij Vacansoleil

Camping Azur Beach / Prairies de la Mer

Grimaud - Côte d'Azur - Frankrijk

De Middellandse Zee en alles erbij wat een vakantie tot een belevenis maakt. Een grote camping met top-faciliteiten, vlak bij het strand en 's avonds lekker flaneren over de boulevard.

Holiday Marina is een camping nabij Grimaud, evenals Domaine des Naïades. Port-Grimaud is een schitterende kleine lagunestad. Met haar mooie grachten in het centrum, de fraaie bruggen en de bloemrijke straatjes waarin de gezellige cafés, restaurants en winkels de overhand hebben, wordt deze lieflijke stad ook wel 'Klein Venetië' genoemd. Hiervandaan kunt u op de boot naar St. Tropez stappen om daar de artistieke pleinen en straatjes te bewonderen én niet te vergeten de wondermooie luxe jachten die hier liggen. Wie weet loopt u eveneens spontaan een beroemdheid tegen het lijf. Zoek de zon op aan de Côte d'Azur, boek een camping in Grimaud!