Côte d'Azur St-Raphaël Vacansoleil

Campings in St-Raphaël / Agay

Camping St-Raphaël / Agay

Op zoek naar een zonovergoten vakantie aan de Côte d’Azur? Wat dacht u van een camping nabij St-Raphaël / Agay? U vindt hier behalve veel zandstranden eveneens mooie historische bezienswaardigheden en prachtige natuur. Zowel Saint-Raphaël als Agay liggen aan de azuurblauwe Côte d’Azur, tussen de fraaie kust en de rode heuvels van het Esterelmassief. De combinatie van rustige baaitjes, goudgele zandstranden, boeiende trekpleisters en het ongerepte natuurschoon maken van dit heerlijke stukje Frankrijk een populaire vakantiebestemming. Vind uw droomvakantie op een camping nabij St-Raphaël / Agay in het voordelige aanbod van Vacansoleil en boek!

Lees verder
Kies uit 1 camping in Agay-Saint-Raphael bij Vacansoleil

Zon, zee en strand rondom de camping nabij St-Raphaël / Agay

Uw camping nabij St-Raphaël / Agay is gelegen aan de fantastische Côte d’Azur. Kilometers kustlijn bieden tal van verschillende stranden. Zandstranden, kiezelstranden, baaitjes, kreekjes, u vindt het hier allemaal. Vooral op de grote brede zandstranden zijn volop strandbedden en parasols te huur. U kunt hier heerlijk luieren, zwemmen, dobberen op een luchtbed en zandkastelen bouwen. Ook aan watersporten geen gebrek in Saint-Raphaël en Agay. Populaire watersporten zijn zeilen, sportvissen wakeboarden, waterskiën en zeekajakken. Bent u duikliefhebber? Dan kunt u tevens uw hart ophalen tijdens een verblijf op een camping in St-Raphaël / Agay. Er wordt zelfs naar wrakken gedoken.

Wonderschone natuur rondom de camping nabij St-Raphaël / Agay

In de buurt van een camping nabij St-Raphaël / Agay kijken natuurliefhebbers hun ogen uit. In de omgeving is bijzonder veel natuurschoon. Het beschermde natuurgebied Massif de l‘Estérel is hier een voorbeeld van. U kunt hier heerlijk wandelingen maken, al dan niet georganiseerd. Ook leent het mooie gebied zich voor beklimmingen, mountainbiken of paardrijden. Wie wat meer van de kust wil zien, naast de toeristische stranden, waagt zich aan het prachtige wandelpad dat langs de kust loopt. Een goed gemarkeerde route leidt u langs de mooiste plekjes. U zult nog lang nagenieten wanneer u weer terug bent op uw camping nabij St-Raphaël / Agay.

Naar Saint-Raphaël vanaf de camping nabij St-Raphaël / Agay

Er is veel te doen en te beleven in de buurt van uw camping nabij St-Raphaël / Agay. Allereerst zult u vast en zeker meer dan eenmaal de stad Saint-Raphaël bezoeken, de stad met zijn grote jachthaven, levendige boulevard en tal van restaurantjes met terrasjes. Er is veel te ontdekken in de smalle straatjes van het oude centrum. U vindt hier een selectie aan winkels en dagelijks wordt er een bloemen- en groentemarkt gehouden waar u typische Provençaalse producten kunt kopen. Vergeet ook niet Valescure, de residentiële wijk van St-Raphaël, te bezoeken. In een glooiend landschap vol mimosastruiken, eucalyptus en pijnbomen liggen prachtige villa’s verscholen.

Ontdek de charme van St-Raphaël / Agay

Op een camping nabij St-Raphaël / Agay zult u al snel de charme van dit stukje Frankrijk voelen. Het gebied wordt gewaardeerd om zijn prachtige kust en aangename, zachte klimaat. Zowel watersportliefhebbers en natuurfanaten als cultuurbewonderaars en rustzoekers zijn hier helemaal op hun plek. Een vakantie op een camping nabij St-Raphaël / Agay zal u ongetwijfeld nog lang bijblijven.