Corrèze Argentat Vacansoleil

Campings in Argentat

Camping Argentat

Verblijft u dit jaar op een camping in Argentat, dan verblijft u tussen de beschermde natuurgebieden, een verscheidenheid aan landschappen en reliëf en vele pittoreske dorpjes. Niet voor niets is deze regio zeer geliefd bij liefhebbers van natuur en activiteiten. De omgeving van de camping nodigt u van harte uit tot sportieve looptochten, recreatief wandelen, het ontdekken van de beschermde gebieden en zwempartijen. Een camping in Argentat is uitermate geschikt voor een zeer breed vakantiepubliek.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Argentat bij Vacansoleil

Camping L'Echo du Malpas

Argentat - Corrèze - Frankrijk

Kleine, overzichtelijke familiecamping in een aantrekkelijke omgeving direct aan de Dordogne, niet ver van Argentat. Leuke speelmogelijkheden voor kinderen.

De omgeving van de camping in Argentat biedt tal van activiteiten mogelijkheden. Van kanoën en kajakken tot aan vissen, golfen en tennis. Daarnaast kunt u tevens leuke uitstapjes maken vanaf de camping. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het grootste park van Europa 'Préhistologia' of ga op ontdekkingstocht in Les Grottes de Presque in St-Céré. Bewonder Albussac, een spectaculaire waterval of ga aapjes eten geven in la Foret des Singes. Er is zoveel te zien, te doen en te beleven wanneer u verblijft op een camping in Argentat dat één vakantie waarschijnlijk veel te kort is.