Charente-Maritime Vacansoleil

Campings in Charente-Maritime

Camping Charente Maritime

Kies uit de campings in Charente-Maritime voor een fijne vakantie met uw hele familie. Het klimaat is perfect: milde winters en zachte zomers. En dat aan de eindeloze kustlijn, waardoor u altijd een strandje vindt in de buurt van uw camping. Van bruisende kustplaatsen La Palmyre en Royan tot kalmere oorden aan zee, zoals Saint Palais-sur-Mer. Musts voor uw campingvakantie in Charente-Maritime? Dat zijn onder meer trips naar La Rochelle, Saintes en Rochtefort. Daar duikt u in de cultuur en historie van de streek. Smacht u naar outdooravontuur? Kies maar: kajakken, surfen, fietsen, wandelen, paardrijden; het kan hier allemaal. Voor de lekkerste diners gaat u naar de eilanden Île de Ré en Île d’Oléron. Of… bezoek de oesterboerderijen van Marennes-Oléron!

Lees verder
Kies uit 8 campings in Charente-Maritime bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Le Logis

Saint-Palais-sur-Mer - Charente-Maritime - Frankrijk

Ruim opgezette camping met een prachtig zwembad, midden in een groot pijnbomenbos. Ideaal voor kinderen. Maak eens een gezellige wandeling over de boulevard van Royan.

Camping Palmyre Loisirs

La Palmyre - Charente-Maritime - Frankrijk

Groot terrein met een heleboel amusement. Jong en oud komt hier volledig aan zijn trekken. Zowel overdag als 's avonds bruist de camping van de activiteiten.

Camping Séquoia Parc

Saint Just-Luzac - Charente-Maritime - Frankrijk

Mooi natuurgebied met oesterbanken, bossen en moerassen. En schitterende campings, zoals deze. Met een speels aangelegd zwemparadijs en eerste klas voorzieningen.

Camping Domaine d'Oléron

Saint-Georges-d'Oléron - Charente-Maritime - Frankrijk

Gezellige camping op het rustige eiland Oléron met mooie stranden. Een westkust voor de liefhebbers van branding, en de oostkust voor de wat jongere kinderen. Voor elk wat wils.

Camping Bonne Anse Plage

La Palmyre - Charente-Maritime - Frankrijk

Bruisende camping voor kids en tieners die van een sportieve uitdaging houden. Midden in een natuurlijke streek vol stranden. Bovendien is de omgeving autoluw! Uw fiets is hier hét vervoersmiddel.