Champagne Vacansoleil

Campings in Champagne-Ardenne

Camping Champagne-Ardenne

Kamperen op een camping in de Champagne-Ardenne is kamperen in een champagne bruisende streek. In deze boeiende Noord-Franse regio geniet u van uitgestrekte bossen, grote meren, een aangenaam klimaat en niet te vergeten, de meest lekkere champagne. Deze streek staat bekend om zijn feestelijke bubbelwijn, dus houdt u van champagne? Dan zit u hier helemaal goed! Daarnaast biedt de Champagne-Ardenne nog veel meer moois. Een glooiend landschap, historische steden, interessante cultuur en leuke bezienswaardigheden. Trek eropuit of kom tot rust op een camping in de Champagne-Ardenne. Vacansoleil weet waar u moet zijn.

Lees verder
Kies uit 3 campings in Champagne-Ardenne bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping de la Liez

Peigney - Champagne-Ardenne - Frankrijk

Fijne camping direct aan het meer van Liez. Prachtig uitzicht. Veel watersport. Een geweldig Lake Parc voor kinderen. En prachtstad Langres op slechts 6 kilometer afstand voor de leukste uitjes.

Camping La Croix d'Arles

Bourg - Champagne-Ardenne - Frankrijk

Perfecte tussenstop voor onderweg, maar ook heel geschikt voor een langer verblijf. Alles is er: zwembad, speeltuintje en een goed restaurant. Vlak bij de historische stad Langres.

Camping La Forge de Sainte Marie

Thonnance-les-Moulins - Champagne-Ardenne - Frankrijk

Heel karakteristieke, kindvriendelijke camping rond een eeuwenoude smederij. Vissen of spelevaren op het beekje dat dwars door de camping loopt. Tip: winkelen in Chaumont.