Bretagne St-Malo Vacansoleil

Campings in St-Malo

Camping St-Malo

Op een camping in het Franse St-Malo (Saint-Malo) komen alle facetten van vakantie vieren aan bod. De stad is gelegen in Bretagne en behoort met stip, dankzij de ideale ligging aan zee, tot één van meest populaire steden van deze provincie. St-Malo herbergt een rijk verleden. Om alles te zien kunt u het beste een stadswandeling maken. Breng tijdens uw verblijf op een camping in St-Malo een bezoek aan de kathedraal van Saint Vincent of het kasteel van Saint Malo waarvandaan u een prachtig uitzicht over zee heeft.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Saint-Malo bij Vacansoleil

Camping La Ville Huchet

Saint-Malo - Bretagne - Frankrijk

Comfortabele camping met groot zwembad. De oude havenstad Saint-Malo ligt om de hoek en heeft een prachtig middeleeuws centrum met veel winkels. Deze regio is ideaal voor fietstochten.

Vanaf uw camping in St-Malo wandelt u zo naar de haven waar u alles te weten komt over de oude schepen of waarvandaan u een excursie op zee kunt gaan maken. Natuurlijk mag een duik in deze zee eveneens niet ontbreken. Over het strand kunt u prachtige wandelingen maken, maar u kunt er uiteraard ook heerlijk zonnen. De omgeving biedt fietsliefhebbers enorm veel moois en kinderen zullen een bezoek aan het Grand Aquarium onvergetelijk vinden. Bent u eenmaal op vakantie geweest naar een camping in St-Malo, dan zult u vast en zeker nog vaak terugkomen.