Bourgogne Vacansoleil

Campings in Bourgogne

Camping Bourgogne

Geniet van het goede Franse leven op een camping in de Bourgogne. U kunt hier tijdens een vakantie heerlijk per fiets de streek verkennen. Wandelliefhebbers kunnen prachtige wandelingen maken in het mooie natuurpark de Morvan. Mogelijkheden om paard te rijden, te raften, kanoën of een berg te beklimmen zijn eveneens volop aanwezig in deze vriendelijk ogende en glooiende regio. Tussen de kastelen, kunststeden, wijnboeren, kloosters en de romantische rivieren en kanalen liggen vele campings in de prachtige Bourgogne verscholen.

Lees verder
Kies uit 5 campings in Bourgogne bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Aux Rives du Soleil

Pont-de-Vaux - Bourgogne - Frankrijk

Netjes onderhouden terrein langs de Saône. Leuke spelletjes voor kinderen, of spelen bij de rivier en in het zwembad of kinderbad. Aantrekkelijk familie fiets- en wandelgebied.

Camping Château de Chigy

Tazilly - Bourgogne - Frankrijk

Prachtig kampeerterrein op een uitgestrekt kasteeldomein van 70 ha. Rust, luxe en gezelligheid voor jong en oud. Mooi groot zwembad, drie visvijvers. Heerlijk wandel- en fietsgebied.

Camping Le Village des Meuniers

Dompierre-les-Ormes - Bourgogne - Frankrijk

Een echte Bourgondische sfeer op een groene heuvel met een prachtig uitzicht over de druivenvelden. Vrij kleine, maar zeer comfortabele camping. Het dorp ligt op loopafstand.

Camping La Grappe Fleurie

Fleurie - Bourgogne - Frankrijk

Gemoedelijke familiecamping in het hart van de Beaujolais streek. Wijnvelden links, wijnvelden rechts, wijnvelden overal. Hier geniet u van rust én fijne voorzieningen op de camping. Zwembad, speeltuin en elke ochtend verse broodjes van het bakkertje.

Camping Les Portes du Beaujolais

Anse - Bourgogne - Frankrijk

Sfeervolle camping aan de Saône tussen Villefranche en Lyon. De Beaujolais wijnroute loopt langs de camping. Ideaal als tussenstop naar het zuiden of Spanje.