campingkids.jpg

Camping Kids animatie

Op een groot aantal van onze campings wordt het Camping Kids programma aangeboden; een gevarieerd Nederlandstalig animatieprogramma voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud.

Samen met Tipy, Flora en Zipp de bij beleven uw kinderen de leukste avonturen op en rond de camping en gaan zij actief aan de slag met sport, spel en knutselen. En natuurlijk de dagelijkse minidisco, niet te vergeten!

Ook voor oudere kinderen en volwassenen hebben wij aangepaste animatieprogramma's; Campingforyou! voor tieners van 12 t/m 17 jaar, Camping Family voor de hele familie en Camping Adventure voor avonturiers van alle leeftijden!

In onderstaand overzicht kunt u zien op welke campings het Camping Kids programma wordt aangeboden.

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 25,-) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.