campingkids.jpg

Camping Kids animatie

Op een groot aantal van onze campings wordt het Camping Kids programma aangeboden; een gevarieerd Nederlandstalig animatieprogramma voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud.

Samen met Tipy, Flora en Zipp de bij beleven uw kinderen de leukste avonturen op en rond de camping en gaan zij actief aan de slag met sport, spel en knutselen. En natuurlijk de dagelijkse minidisco, niet te vergeten!

Ook voor oudere kinderen en volwassenen hebben wij aangepaste animatieprogramma's; Campingforyou! voor tieners van 12 t/m 17 jaar, Camping Family voor de hele familie en Camping Adventure voor avonturiers van alle leeftijden!

In onderstaand overzicht kunt u zien op welke campings het Camping Kids programma wordt aangeboden.

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* Getoonde prijzen zijn prijzen per nacht per accommodatie. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 20,-) en, indien van toepassing, eventuele kosten ter plaatse (zoals bijvoorbeeld lokale belastingen). Het totaalbedrag voor uw vakantie vindt u terug op uw reserveringsoverzicht in het boekingsproces, vóórdat u tot definitief boeken overgaat. Helder, duidelijk, zonder verrassingen, zoals u van Vacansoleil gewoon bent.