Tent Vacansoleil

Tenten

Wél het echte kampeergevoel ervaren, maar ook genieten van de nodige luxe. Dat is precies wat vakantie in een Vacansoleil-tent inhoudt. U kunt bij ons kiezen tussen onze bungalowtenten en safaritenten. Enkele dingen hebben al onze tenten gemeen: zo slaapt u heerlijk op echte bedden, kookt u in uw eigen keuken en zijn alle tenten voorzien van elektriciteit.

Bungalowtenten

363x150-navajo.jpg

Het echte campinggevoel krijgt u alleen in een tent. Maar de ene tent is de andere niet. Geen kwaad woord over de kleine trekkerstentjes, maar iedereen die de luxe van een Vacansoleil bungalowtent heeft geproefd weet hoe het ook kan.
 
 

Safaritenten

g-middenrange_tent_opstelling_buitenkant_by_night_405x167.jpg

Dit is wel echt kamperen zoals het bedoeld is. U slaapt tussen de bomen, hoort de vogels ritselen boven uw hoofd en ‘s ochtends wordt u gewekt  door de eerste zonnestralen. Dit alles in de luxe setting van een safaritent. Dat betekent slapen in echte bedden, kokkerellen in uw eigen keuken en genieten van het buitenleven. Wist u dat sommige safaritenten zelfs een badkamer hebben? Douchen in uw eigen tent, als dát geen luxe is!