Bungalowtent Vacansoleil

Bungalowtenten

Het echte campinggevoel krijgt u alleen in een tent. Maar de ene tent is de andere niet. Geen kwaad woord over de kleine trekkerstentjes, maar iedereen die de luxe van een Vacansoleil bungalowtent heeft geproefd weet hoe het ook kan.

Bungalowtent Navajo

De volledig ingerichte Navajo bungalowtent is al tientallen jaren de laagst geprijsde accommodatie uit ons aanbod. En dat blijft zo. Maar een lage prijs betekent niet dat er op comfort wordt bezuinigd. De Navajo is opgebouwd uit duurzame materialen en de inrichting is helemaal van deze tijd. Comfortabel kamperen hoeft helemaal niet duur te zijn.
 
 

Bungalowtent Ottawa

Dezelfde vloeroppervlakte als de Navajo, maar met meer ruimte door de rechte wanden én grotere hoogte. De robuuste aluminium staanders staan op een houten, horizontaal te stellen vloer. Ideaal bij campings met een onregelmatige of zachte ondergrond. Bovendien zorgt die vloer voor een stabiele constructie die ook nog eens gemakkelijk is schoon te houden. En droog, want de vloerhoogte van 15 centimeter houdt regenwater buiten de deur.

Bungalowtent Sahara

De Sahara bungalowtent met een stoere safarilook. Gunstig geprijsd en compleet ingericht. Binnen beschikt u over 3 slaapruimtes en een leefruimte met een volledig ingericht keukenblok en zitgedeelte.


Heerlijk slapen op echte bedden

Het oppompen van luchtbedden voor het slapen is verleden tijd. In de slaapcompartimenten vindt u echte bedden. De lengte van het tweepersoonsbed en de beide 1-persoonsbedden is 1,90 meter. De twee onderschuifbedden zijn 1,80 meter lang. Voorts hebben alle bedden een degelijke spiraalbodem, dwarssteunen en een goed ventilerend koudschuim matras. Dekens, lakens, kussens en slopen neemt u zelf mee.

Nieuw of bijna nieuw

De tenten verkeren allemaal in uitstekende staat, want die houdt Vacansoleil in topconditie. Elk jaar worden meer dan duizend tenten voorzien van nieuwe binnen- en buitententen. Een Vacansoleil tent biedt u een ruime binnenruimte. De totale oppervlakte is 25 m2, met een hoogte van 2,5 meter in het midden. Dat betekent overal stahoogte.

Complete keuken

U beschikt over een volledig ingericht keukenblok, met een 4-pits kookplaat en een grote koelkast met apart vriesvak. Verder is er natuurlijk bestek, borden, glazen, kookgerei en een complete set pannen. Natuurlijk ontbreekt een droogrekje niet, net als de afvalemmer. Ook voor verlichting is gezorgd. En wat dacht u van onmisbare zaken op een camping als een blikopener en een kurkentrekker? Present.

Elektriciteit net als thuis

Geen gedoe met allerlei verlengsnoeren. Uw tent is goed verlicht en de koelkast is normaal aangesloten. Verder is er een extra stopcontact voor allerhande zaken zoals bijvoorbeeld het opladen van uw telefoon. Daarbij staat de veiligheid voorop. Elke Vacansoleil tent is uitgerust met een automatische zekering en een aardlekschakelaar.

Eigen tuinmeubilair

Kamperen doet u vooral buiten. Natuurlijk is daarop gerekend. Elke Vacansoleil-bungalowtent beschikt over compleet tuinmeubilair met twee tafels, vier kunststof kuipstoelen en twee verstelbare stoelen. Sommige campings hebben extra luxe ligstoelen bij de accommodatie. Indien dit het geval is staat het vermeld in de prijstabel. En natuurlijk het belangrijkste: alle bungalowtenten hebben een leuke parasol.