header yoga.jpg

Mei 2017: Yogaweek op camping Le Grand Dague

Yogaweek op camping Iris Parc Le Grand Dague met Erika van Tielen

Op vakantie gaan staat voor veel mensen gelijk aan heerlijk ontspannen. Op de topcampings van Vacansoleil zijn er tal van faciliteiten om dat mogelijk te maken. Bent u op zoek naar dat tikkeltje meer? Dan hebben wij misschien net wat u zoekt!

Vacansoleil organiseert van zaterdag 20 tot zaterdag 27 mei 2017 (inclusief het Hemelvaartweekend) een yogaweek op camping Iris Parc Le Grand Dague in de Franse Dordogne. Wilt u samen met uw kinderen, partner, vrienden of vriendinnen genieten van een ontspannen vakantie in een prachtige omgeving, dan is dit iets voor u! Goed om weten: het animatieteam staat klaar om uw kids te entertainen terwijl u geniet van een leuke yogasessie. Bovendien zijn de yogalessen helemaal gratis!


Dru yoga

De yogalessen (Dru yoga) worden gegeven door docente Michele Reyns en bijgewoond door yogafanaat Erika Van Tielen. Een woordje uitleg door Michele Reyns:

“Dru Yoga is stevig verankerd in de eeuwenoude yogatraditie. We gaan dus ook uit van de klassieke houdingen, maar een belangrijk kenmerk van Dru zijn de zachte, vloeiende bewegingen en een gecontroleerde ademhaling, waardoor het naast een sierlijke ook een krachtige manier is om stress te verminderen. Dru Yoga is goed voor de rust in lichaam en geest, bevordert de innerlijke stabiliteit en draagt bij aan een positieve en pro-actieve levenshouding.  Dru yoga is laagdrempelig en is toegankelijk voor iedereen, met of zonder yoga ervaring.  We houden steeds rekening met de grenzen van elk individueel lichaam."

yoga-erika.jpg

"De basis van Dru ligt in Wales, maar ik volgde mijn 3-jarige opleiding bij Dru Nederland met basis in Arnhem. Ik heb in het verleden dikwijls yoga gevolgd, maar in 2008 maakte ik kennis met Dru. Ik volgde eerst 3 jaar zelf les en in 2012 besloot ik na een bezoek aan het Dru yoga congres in Nederland om de docentenopleiding te volgen. In 2014 behaalde ik mijn diploma.”


Praktisch:

  • Datum: van 20 tot 27 mei 2017
  • Lessen: Gratis Nederlandstalige lessen van 2 uur per dag op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. (Tijdstip in overeenstemming met deelnemers)
  • Aantal deelnemers: minimum 5 – maximum 25*
  • Leeftijd: minimum 16 jaar op moment van deelname
  • Verblijf: vrij zelf te boeken op camping Iris Parc Le Grand Dague
  • In deze periode kan u genieten van zeer sterke prijzen met kortingen tot -30%!

Inschrijving:

Op voorhand inschrijven voor de yogaweek is noodzakelijk en kan tot en met 8 mei 2017. U kan zich inschrijven door een e-mail te sturen naar be-marketing@vacansoleil.com. Graag daarbij vermelden:

- Het reserveringsnummer van uw verblijf
- De namen van de deelnemers voor de yogasessies
- 1 e-mailadres per deelnemer voor de yogasessies

 

Enkele weken voor afreis krijgt u nog een e-mail van yogadocente Michele Reyns met een korte vragenlijst om de sessies zo vlot mogelijk te laten verlopen. 

Voor meer info: bel naar 070/211.212 (€ 0,30 pm)

*Momenteel zijn er voldoende inschrijvingen. De yogaweek zal daarom zeker doorgaan! Wilt u meedoen? Er zijn nog een aantal plaatsen vrij, dus wacht niet langer en schrijf u snel in! 

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* Getoonde prijzen zijn prijzen per nacht per accommodatie. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 20,-) en, indien van toepassing, eventuele kosten ter plaatse (zoals bijvoorbeeld lokale belastingen). Het totaalbedrag voor uw vakantie vindt u terug op uw reserveringsoverzicht in het boekingsproces, vóórdat u tot definitief boeken overgaat. Helder, duidelijk, zonder verrassingen, zoals u van Vacansoleil gewoon bent.