Skip to main content
Domaine de la Dragonnière

Mama Expert op camping Domaine de la Dragonnière

Mama Expert Nele is getrouwd met David, en samen hebben ze twee kinderen Dominic en Chloé Grace. Op de blog van Mama Expert vind je allerlei mama-weetjes, tv- en muziektips, leuke shopadresjes, maar ook tips voor uitstappen en reizen met de kinderen, dichtbij of ver weg.

Afgelopen zomer gingen ze met z’n vieren naar camping Domaine de la Dragonnière in de Franse Languedoc-streek. Nele somt op haar blog 6 goede redenen op waarom je (niet) naar deze camping zou gaan. Op het einde van het verslag kan je ook een handig overzicht vinden met de scores die ze aan verschillende aspecten van de camping geeft. (meer…)

Lees meer

TOP 10 waterparadijzen voor een vakantie met de kids!

Misschien is het jou als ouder ook al opgevallen, dat bij het zoeken naar een nieuwe vakantiebestemming of camping, het er voor de kids maar weinig op aankomt of de camping nu een goed restaurant heeft of dicht bij een mooie historische stad gelegen is.  Nee, voor de kinderen is er maar één iets echt belangrijk om een geslaagde vakantie te hebben, namelijk: een leuk zwembad MET WATERGLIJBANEN!

(meer…)

Lees meer

La Sirène

Onthaasten met Vacansoleil in Argelès-sur-Mer

Als fervente kampeerder, was het voor Bart de Sloover van reisfanaten.be eens tijd om een campingvakantie van Vacansoleil te proberen. Na veel vakanties met de tent in verschillende streken, koos hij er deze keer voor om het luxuezere product van Vacansoleil uit te testen. Vooral sinds de komst van zijn kinderen, vinden hij en zijn vrouw dit een perfect alternatief voor een campingvakantie. Zij gingen de zon en warmte opzoeken in de heerlijke Languedoc-streek in Frankrijk op vijfsterrencamping La Sirène in Argelès-sur-Mer.  Het buitenleven en de vrijheid op de camping konden hen enorm bekoren en voor de kinderen was het waterparadijs helemaal top!

Lees hier meer.

Glijbanen La Sirène

Lees meer