Skip to main content
Le Grand Dague, zwembad

De mening van klanten over camping Iris Parc Le Grand Dague

Vakanties in de Dordogne

Ontdek de meningen en vakantie-ervaringen van Vacansoleil klanten, naar aanleiding van hun vakantie op camping Iris Parc Le Grand Dague, een viersterrencamping in de Franse Dordogne-streek!

Beoordeling geschreven door : A.m.p. Vermeulen
Accommodatietype : Waikiki – Datum : 17/09/2016 – Cijfer : 10

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op camping Le Grand Dague. Wij zijn hier 2 weken geweest met onze tweeling van net 2 jaar. Is echt perfect voor de kleintjes. Het zwembad is super. Vooral in het nieuwe bad hebben we echt genoten. Dit was ook het best van temperatuur. De mini disco was ook erg leuk en de “grote bij” (het icoon van de mini kids) heeft erg veel indruk achtergelaten bij onze kids.

(meer…)

Lees meer

5 tips voor een vakantie met je baby of peuter

De één vindt het niet fijn om met een baby of peuter op vakantie te gaan, de ander gaat het liefst de hele wereld rond met zijn of haar kleine ukkepuk. Belangrijkste advies is: doe wat je zelf fijn vindt en laat je door niemand beperken. Zo kan je ervoor kiezen om de eerste keer niet te ver te reizen en te opteren voor een autovakantie. Maar hoe ga je op vakantie met een kleine baby of peuter? Juist ja: luxe kamperen! Hieronder een aantal tips:

 

(meer…)

Lees meer