Skip to main content

5 tips voor een vakantie met je baby of peuter

De één vindt het niet fijn om met een baby of peuter op vakantie te gaan, de ander gaat het liefst de hele wereld rond met zijn of haar kleine ukkepuk. Belangrijkste advies is: doe wat je zelf fijn vindt en laat je door niemand beperken. Zo kan je ervoor kiezen om de eerste keer niet te ver te reizen en te opteren voor een autovakantie. Maar hoe ga je op vakantie met een kleine baby of peuter? Juist ja: luxe kamperen! Hieronder een aantal tips:

 

(meer…)

Lees meer

luxemburg

Buitenshuis op camping Birkelt in Luxemburg

Lori is een jonge mama en schrijft de blog Buitenshuis. Deze naam is op haar lijf geschreven. ‘Nooit thuis, altijd onderweg’ is haar motto. Altijd onderweg zijn met een baby van een paar maanden oud is natuurlijk niet altijd eenvoudig, maar daar weten wij bij Vacansoleil wel raad mee! We raadden Lori camping Iris Parc Birkelt aan voor een ontspannend verblijf tijdens het voorjaar. (meer…)

Lees meer

Toscane

Flicka’s Fika beleeft 10 heerlijke dagen in Toscane

La Bella Italia heeft zijn naam alle eer aangedaan. Toscane stond al enkele jaren op haar verlanglijstje en afgelopen maand was het eindelijk zover! 10 heerlijke dagen in het zacht glooiende landschap van het veelzijdige Toscane.

“De natuur is echt zo prachtig als de promotionele vakantiefolders beloven. Het ijs is echt het beste ter wereld. Het klimaat is zacht en de botanische geuren zoet. Op bijna elke heuvel ligt een perfect bewaard gebleven dorp die je terug katapulteert naar de Middeleeuwen.”

(meer…)

Lees meer

Camping Les Granges - Dordogne

Campingbloopers & meer op Les Granges

Annelies is al jaren een fervent reizigster. Ze zag al vele uithoeken van de wereld en ook nu ze mama is geworden blijven de reiskriebels aanwezig.

We nodigden Annelies samen met haar man en dochtertje Mona uit op camping Les Granges in de Dordogne. Hoewel Annelies al heel wat reiservaring heeft, toch probeerde ze nog nooit een camping (behalve die van Rock Werchter) 😉 . Benieuwd wat ze er van vonden? Klik hier! (meer…)

Lees meer