Waterluchtband Disclaimer Vacansoleil

Disclaimer, van toepassing op de gehele website

Disclaimer nieuwsbrief

Alle gepubliceerde aanbiedingen zijn onder voorbehoud van typefouten en beschikbaarheid. Er kunnen aan de nieuwsbrieven geen rechten worden ontleend. Vacansoleil kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor wijzigingen in prijzen of voorwaarden, die na het ontwerpen van de nieuwsbrief hebben plaatsgevonden.

Disclaimer website

Vacansoleil besteedt de uiterste zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de daarin opgenomen gegevens. Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden echter niet altijd worden voorkomen. Vacansoleil is niet aansprakelijk voor fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen wij, zodra wij een fout of onjuistheid bemerken, deze verbeteren.

Foto’s en beschrijvingen van bestemmingen en accommodaties op deze site zijn zo nauwkeurig mogelijk en zijn bestemd om u een goed beeld te geven van de accommodatie en de omgeving ter plaatse. Het kan echter voorkomen dat uw specifieke accommodatie of bestemming niet is afgebeeld.

Wij kunnen helaas niet garanderen dat alle beschreven faciliteiten te allen tijde geopend of beschikbaar zijn, tenzij Vacansoleil dit u uitdrukkelijk garandeert. Dit geldt ook voor de juistheid van vermelde prijzen van deze faciliteiten, tenzij de prijs onderdeel is van de reissom.

Vacansoleil behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande berichtgeving veranderingen aan te brengen op deze website.

Gegevens

Vacansoleil Camping Holidays
Statutaire zetel: Eindhoven
KvK Eindhoven: 17032917
BTW NL810074291B01

Bankrekeningnummer:
IBAN-code: NL06 RABO 0157 5883 78
BIC code: RABONL2U