camping à propos de vacansoleil informations importantes paiement

Betalen

Eenvoudig en veilig betalen
Indien u via internet een reservatie maakt kunt u kiezen voor volgende betalingsmethoden:

  • Via homebanking (Bancontact/MisterCash/Maestro)
  • Met kredietkaart (Visa/MasterCard)
  • Via overschrijving

Uw reserveringsbevestiging ontvangt u rechtstreeks via e-mail van zodra u de boeking gemaakt heeft.  Indien u de reservatie telefonisch maakt ontvangt u binnen de 24u na reservatie een bevestiging per e-mail met daarin een link om direct de betaling over te maken. Klanten die geen e-mailadres hebben opgegeven ontvangen deze reserveringsbevestiging per post.

Wij vragen steeds een voorschot van 30% van de reissom, dit is te betalen binnen de 7 dagen na de reservatie. Ongeveer 8 weken voor vertrek ontvangt u van ons een herinnering voor de saldo betaling. Uw voorschot kunt u ook online betalen op vacansoleil.be via kredietkaart Visa/MasterCard of Bancontact/MisterCash.

Online betalen
Ogone is een bedrijf dat onze online betalingen verwerkt. Via Ogone kunt u erop vertrouwen dat uw betaling snel wordt gedaan en dat uw gegevens veilig zijn.Verder is het een erg eenvoudige manier van betalen via uw bankkaart/kredietkaart.

Overschrijving
U kan de betaling overmaken T.a.v. Vacansoleil Belgie Bvba, onze bankgegevens zijn:

IBAN:        NL09  RABO  0163  6847  74
BIC code:    RABONL2U

Wij vragen als vrije mededeling uw reservatienummer te vermelden.

Let wel
wanneer u een reservatie maakt binnen de 8 weken voor vertrek wordt gevraagd het hele bedrag in één keer te voldoen. Dit zowel voor telefonische reservatie als voor reservaties via onze website. Hierbij is de betaling met Visa/MasterCard/Bancontact/MisterCash verplicht.

Goed om te weten
U krijgt geen betalingsbevestiging van Vacansoleil.