Slovenië Vacansoleil

Campings in Slovenië

Camping Slovenië

Nog niet iedereen heeft Slovenië weten te ontdekken. Slovenië heeft misschien wel één van de mooiste landschappen van Europa. En wat ook belangrijk is; een vakantie op een camping in Slovenië is nog zeer betaalbaar ook. Slovenië is een uitermate geschikt vakantieland voor gezinnen die houden van diverse activiteiten in de natuur. Deze gezinnen kunnen hun hart ophalen in de ruige natuur van de Julische Alpen. Maar ook voor een strandvakantie aan de Adriatische Kust kan u op één van onze campings terecht. Net als liefhebbers van cultuur die een bezoek willen brengen aan de hoofdstad Ljubljana of het dichtbij gelegen Zagreb in Kroatië.

Lees verder
Kies uit 3 campings in Slovenië bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Terme Catez

Catez ob Savi - Slovenië - Slovenië

Camping vol superlatieven. Een uitgebreider waterpark vindt u nergens. Kinderen (vooral tieners) hebben het hier nog weken over! En de ouders over de luxe faciliteiten.

Camping Sobec

Lesce - Julische Alpen/Bled - Slovenië

Ruim opgezette camping in een lus van de Sava Dolinka-rivier op een paar kilometer van het bekende meer van Bled. Er is ook een leuk recreatiemeertje. Houdt u van volksdansen?

Camping Adria

Ankaran - Adriatische Kust - Slovenië

Aan de baai van Trieste, in een klein stukje Slovenië tussen Italië en Kroatië. Groot Olympisch zwembad naast de zee. Bezoek Trieste en de sfeervolle stadjes Koper en Piran.