Vendée Vacansoleil

Campings in Vendée

Camping Vendée

Kies een camping in Vendée en ontdek al het moois dat dit deel van West-Frankrijk u te bieden heeft. In de kustzone en langs de stranden liggen tal van campings. De moeraslanden grenzen aan de brede zandstranden en de lage duinen. De kust in de Vendée wordt dankzij de schittering ook wel Côte de Lumière genoemd ofwel de lichtkust. Vanaf uw camping in Vendée kunt u volop genieten van tal van watersportactiviteiten.

Lees verder
Kies uit 16 campings in Vendée bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Les Dunes

Bretignolles-sur-Mer - Vendée - Frankrijk

Grote camping vlak achter het strand, met uitgebreide voorzieningen. Zwembaden binnen en buiten, en heel veel te beleven voor kinderen (en ouders!) van alle leeftijden.

Camping Le Pin Parasol

La Chapelle-Hermier - Vendée - Frankrijk

Midden in het bos, aan de noord-oever van een meer. Leuk wandel- en fietsgebied op een steenworp afstand van de Vendée stranden. U kunt ook 's nachts op karper vissen.

Camping Domaine de Beaulieu

Givrand - Vendée - Frankrijk

Gezellige camping op 1 km van het strand. Perfect onderhouden, met leuke voorzieningen. Trakteer uw kinderen op het pretpark Puy du Fou, met Romeinse en Middeleeuwse acts.

Camping Les Biches

St-Hilaire-de-Riez - Vendée - Frankrijk

Rustig gelegen in een mooi bos. Goede faciliteiten en een gezellig sfeertje. Leuke stadjes als Apremont in de omgeving,en de stranden van Saint Hilaire op maar 10 minuten rijden.

Camping L'Océano d'Or

Jard-sur-Mer - Vendée - Frankrijk

Een veelzijdige camping op een kilometer van de zandstranden van de Vendée. Mooi zwembadcomplex met waterglijbanen. Veel leuke uitstapjes met kinderen in de omgeving.