Luxe accommodatie Vacansoleil

Luxe accommodaties

Welke accommodatie u ook kiest: u kampeert altijd met de luxe die u van thuis gewoon bent. Comfortable, echte bedden, een keuken en –in een stacaravan én de Serengeti safaritent [XL]- een eigen douche en toilet. Komt u met uw eigen kampeermiddel? Geniet van de voordelen van een topcamping op een ruime staanplaats.

Stacaravans

Vijf types stacaravans

De luxe Vacansoleil-stacaravan is een ruim vakantieverblijf voor het hele gezin. U heeft de keuze uit vijf types: Fiji, Bali, Waikiki, Tahiti en Glamping. Alle vijf met een royale zithoek, een grote tafel, een goed uitgeruste keuken met gasfornuis en koelkast, een badkamer, toilet en een hoop bergruimte. De Glamping stacaravans zijn uitgerust met éxtra luxe voorzieningen. Alle types zijn uitermate geschikt dus, voor een vakantie met kinderen.

Tenten

Het echte campinggevoel

Houdt u van de charmes van het echt kamperen in een tent? In een Vacansoleil-tent beleeft u die authentieke sfeer, maar dan wel met de luxe van echte bedden, een complete keuken, tuinmeubilair en elektriciteit. U kunt bij ons kiezen uit twee soorten tenten; bungalowtenten en safaritenten.

Staanplaatsen

Met eigen kampeermiddel

Reist u met uw eigen tent of caravan? Ook uw staanplaats incl. elektriciteit kunt u bij Vacansoleil reserveren. U kunt dus profiteren van alle voordelen en voorzieningen van een topcamping, maar verblijven in de vertrouwde omgeving van uw eigen kampeermiddel. Uiteraard kunt u elke dag van de week aankomen en vertrekken. Nog een groot pluspunt: bij Vacansoleil betaalt u dezelfde prijs als wanneer u direct bij de camping zou boeken.